«Πέντε τρόπαια σε πέντε χρόνια η Σίτι»

13:24 24/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τα αγγλικά Μέσα θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου η πρόσληψη του Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και ο πήχης των προσδοκιών είναι ήδη αρκετά ψηλά για τον Χιλιανό τεχνικό καθώς ο Φεράν Σοριάνο υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση πέντε τροπαίων την επόμενη πενταετία.
Σε δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Θα έλεγα ότι επιθυμία μας είναι πέντε τρόπαια σε ισάριθμα χρόνια. Αυτό ίσως να σημαίνει

πως δεν θα κερδίσουμε κανέναν τίτλο την μια χρονιά και θα κερδίσουμε δυο τίτλους την επόμενη. Κατά μέσο όρο όμως θέλω ένα τρόπαιο ή τίτλο τον χρόνο. Μιλάω για Τσάμπιονς Λιγκ, Premier League και Κύπελλο Αγγλίας. Αν την νέα σεζόν δεν πάρουμε κάποιον τίτλο αλλά έχουμε προοδεύσει στο ποδόσφαιρο που παίζουμε και φτάσουμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τερματίσουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και χάσουμε ξανά το Κύπελλο Αγγλίας στον τελικό, θα είμαστε καλά.
Θα ζητήσουμε από τον νέο τεχνικό να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο αυτή η φανταστική ομάδα και αν το κάνει αυτό, θα έχει την στήριξη μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα