Πένθος στην Πάτρα

17:23 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν την θλίψη τους και τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του αθλητή της Ακαδημίας Πάτρας, Βασίλη Σινούρη. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν την λάθος ώρα, στο λάθος μέρος, στις 03:20, έξω από νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα στην οδό Σαχτούρη, όταν κάποιοι που επέβαιναν

σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησαν στην είσοδο του καταστήματος όπου υπήρχαν εργαζόμενοι και πελάτες. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει νεκρός ο 35χρονος, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι τρεις άνθρωποι, ένας εκ των οποίων συμπαίκτης του, ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, γλιτώνοντας με κάποιες εκδορές. Ο Βασίλης Σινούρης μαζί με το δίδυμο αδερφό του Αλέξανδρο αγωνίζονταν επί σειρά ετών στην Ακαδημία Πάτρας.

Ο προπονητής τους Γιάννης Παπαγιαννόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι μεγάλη η θλίψη μας. Τον ήξερα από 12 χρονών, τον είχε φέρει ο πατέρας του στο αθλητικό σχολείο. Έπαιζε στον Ηρακλή Πατρών και στην συνέχεια ήρθε στο δικό μας σωματείο. Διασκέδαζε με την παρέα του στο μαγαζί. Τον είχε καλέσει ένας φίλος του που είχε γενέθλια. Όταν βγήκε από το μαγαζί τον πυροβόλησαν, νομίζοντας πως είναι κάποιος άλλος. Ήταν ένα παιδί ήπιων τόνων μαζί με τον αδερφό είχαν υπηρετήσει για πολλά χρόνια τον Σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα