Πεπ: Σκληρό ματς με Μπιλμπάο

19:41 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αυτό δήλωσε ο προπονητής των Καταλανών, Πεπ Γκουαρντιόλα, που εξήγησε πως οι Βάσκοι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Καμπ Νου».

«Η Μπιλμπάο είναι η ομάδα που φέτος κάνει αίσθηση στην Ευρώπη. Αξίζει τον θαυμασμό όλων. Την έχω απολαύσει σε όλα τα παιχνίδια στα οποία την έχω δει έως τώρα. Το αυριανό θα είναι ένα πολύπλοκο ματς, πολύ σκληρό

και πολύ απαιτητικό. Θα είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να παρακολουθήσουν», τόνισε αρχικά ο Γκουαρντιόλα πορ πρόσθεσε για το βαρύ πρόγραμμα των δύο ομάδων σε Ισπανία και Ευρώπη:

«Είναι καλύτερο να έχεις τρεις ή τέσσερις μέρες για να προετοιμαστείς για ένα παιχνίδι, αλλά οι ομάδες που θέλουν να φτάσουν μέχρι τα τελικά μιας διοργάνωσης πρέπει να παίζουν υπό αυτές τις συνθήκες. Καλά θα κάνουμε πάντως να μην θεωρήσουμε ότι η Μπιλμπάο θα έρθει κουρασμένη». Τέλος στάθηκε και στην εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Μαρσέλο Μπιέλσα στο «Σαν Μαμές»: «Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Είναι χαρά μου να έρχομαι αντιμέτωπος μαζί του. Τον θαυμάζω πολύ και προσπαθώ να μαθαίνω από εκείνον».

Keywords
Τυχαία Θέματα