Πέπε: Να αλλάξουμε το τσιπ

12:48 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Ρεάλ Μαδρίτης αφήνουν πίσω την δύσκολη νίκη επί της Μαγιόρκα και συγκεντρώνονται στο πρώτο από τα δυο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας την Τετάρτη με τον Πέπε να υπογραμμίζει την ανάγκη αλλαγής... τσιπ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "AS", ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε για το επερχόμενο ντέρμπι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου": "Πρέπει να αλλάξουμε το τσιπ και να ξεκουραστούμε. Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιου είδους αγώνες. Έχουμε δυο αγώνες απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να σκεφτούμε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μαγιόρκα.

Είχαμε τύχη, επειδή είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο".

Για την δύσκολη νίκη επί της Μαγιόρκα και το κακό πρώτο ημίχρονο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πέπε δήλωσε: "Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση αλλά μπορέσαμε να ανατρέψουμε το σκορ σε μια δύσκολη έδρα. Έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Χρειάζεται να έχουμε κοντά τις γραμμές, να έχουμε ομαδικό πνεύμα και να σκεπτόμαστε μόνο το καλό της ομάδας".

Όσο για τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την διαιτησία ο Πέπε τόνισε: "Ο διαιτητής έκανε πολύ καλή δουλειά. Μπορεί να μιλάμε για μια άτυχη στιγμή, αλλά ήταν απλώς ένα γεγονός. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα