Πέρασε από το Κρανίδι η Παναχαϊκή

17:09 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE 17η αγωνιστική

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Χανιά - Πανηλειακός 3-0 ά.α.

Ηρακλής Ψαχνών - Επισκοπή: 1-3
Γήπεδο: Ψαχνών

Ντεμπούτο για τον Γιάσμικο Βέλιτς στο πάγκο της Επισκοπής με σπουδαία διπλό. Η Επισκοπή επικράτησε με 1-3 μέσα στα Ψαχνά του Ηρακλή

και συνεχίζει τη μάχη για παραμονή. Σε ένα βαρετό πρώτο 45λεπτο, ο Νικόλτσης με δυνατό σουτ στο 40' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενουμένους. Ο Ράντι για τους γηπεδούχους που επέστρεψε πριν από λίγες μέρες από το Κοπα Άφρικα, με σουτ από τα 40 μέτρα στο 65ο λεπτό, έφερε το ματς στα ίσα και επανέφερε την ηρεμία στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας της Εύβοιας. Οι Κρητικοί δεν τα παράτησαν, ήθελαν τη νίκη, και με τον Νικόλτση στο 75' πήραν ξανά προβάδισμα. Στις καθυστερήσεις ο Βιγιαφάνες έκανε το τελικό 1-3.

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Φοιρός): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος(36' Τζιμόντζι), Σικαλιάς, Β. Πατσατζόγλου, Χ. Πατσατζόγλου(72' Τσούπρος), Γουόρντεν, Ενρίκο, Μπαλαράμπε(46' Ράντι), Ίβκοβιτς, Νικολίτσης.
Επισκοπή (Γ. Βέλιτς): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δρακάκης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βιτόρος, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Νικολακάκης.

Παναιγιάλειος - ΑΟΤ Αλίμου: 1-0
Γήπεδο: Αιγίου

Το καλό του εντός έδρας πρόσωπο έδειξε ο Παναιγιάλειος που σημείωσε ακόμα μία εντός έδρας νίκη, αφού επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Αλίμου. Ο Άλιμος μπήκε καλύτερα στο ματς, ενώ είχε και δοκάρι με τον Παντελή στο 3ο μόλις λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο Φουρτάδο «ισοφάρισε» τα δοκάρια για τον Παναιγιάλειο, ενώ στο 34' ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά μετά από φάουλ του Μίλιεβιτς. Ο Παναιγιάλειος συνέχισε να πιέζει, είχε τεράστια διπλή ευκαιρία με Νικολόπουλο και Σταυριανό στο 65', ενώ από το 69' έπαιζε και με παίκτη παραπάνω, μιας και αποβλήθηκε για τους φιλοξενουμένους ο Τσατσαρής. Ο Παναιγιάλειος συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστική, αυτή του Φουρτάδο στο 75ο λεπτό, ο οποίος μόνος του με το τέρμα (!) έστειλε την μπάλα άουτ. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ αποβλήθηκε και αυτός στο 76'.
Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Ρουμπουλάκου, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Πιζ(75' Καμινιώτης), Ουρτάδο(84' Τζημογιάννης), Φουρτάδο, Μπούνας(90' Σπίνουλας), Μίλιεβιτς
Άλιμος (Π. Δημητρίου): Σταυριανός, Νικολόπουλος, Μπέριεξ, Σαγανάς, Καρακώστας, Τσατσαρής, Κάρδαρης(59' Κωστάκης), Ιωάννου, Παντελής(63' Άλεξ), Μπονγκ, Γαβριήλ

ΑΕ Ερμιονίδας - Παναχαϊκή: 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: Κρανιδίου

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, σε μία δύσκολη έδρα πέτυχε η Παναχαϊκή, στο Κρανίδι, επί της Ερμιονίδας με 0-2 και μείωσε προσωρινά στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την ΑΕΚ. Οι Πατρινοί είχαν την υπεροχή στο ματς, ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κυβελίδη στο 15'. Τελικά τον... γόρδιο δεσμό έλυσε ο Μπουντόπουλος για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, στο 68ο λεπτό, κάνοντας το 0-1. Στο 77' ο Κυβελίδης πέτυχε το δεύτερό του τέρμα μετά την επιστροφή του στην Πάτρα και «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του.

Ερμιονίδα (Μ. Σεροπιάν): Πονηρός, Παπανικολάου, Όμο, Ιασωνίδης, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Βλαχόπουλος, Σβόγιτς(55' Παβίσεβιτς), Γεωργίου, Τσακόν, Κουτσοσπύρος.
Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Αναστασόπουλος, Αλμπι, Στεργίδης, Κοντοχρήστος, Μπουντόπουλος(79' Φουρλάνος), Ζλατκόφσκι(63' Κορέτα), Γκαντιάγκα, Κυβελίδης.

ΑΕΚ - Αχαρναϊκός (18:00)

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα (16:00)

Ο Φωστήρας έχει ρεπό

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2015

Πιερικός - Λάρισα 0-0

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Λαμία - Εθνικός Γαζώρου: 2-0
Γήπεδο: Λαμίας

Επιστροφή στις νίκες και στο... -5 από τον Ηρακλή για την Λαμία. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε μάλλον εύκολα με 2-0 του Εθνικού Σερρών. Πολύ καλύτερη η ομάδα της Φθιώτιδας έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Νεόφυτος μόλις στο 7ο λεπτό με ωραία ατομική ενέργεια και εύστοχο πλασέ. Το 2-0 έκανε ο Φατιόν στο 22' με βολέ. Δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Γκούρμα στο 34'. Κακό το δεύτερο ημίχρονο, μιας και όλα είχαν κριθεί από το πρώτο 45λεπτο.

Λαμία (Π. Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Κόμνος, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Λεάντρο, Φατιόν, Μουμίν, Γιενκά(76' Πέρεθ), Γκούρμα, Νεόφυτος(66' Νικλητσιώτης), Α. Καμαρά(80' Τζ. Καμαρά)
Εθνικός Σερρών (Ν. Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Δέντσας, Κορνελάτος, Χατζηδημητρίου, Μαρίνου, Αγγελίδης, Κρουσταλέλης, Ελευθεριάδης, Κοντσίδης, Λαζαρίδης(68' Δούμτσιος), Παναγιωτίδης

Αναγέννηση Καρδίτσας - Φωκικός: 4-0
Γήπεδο: Καρδίτσας

Τα... ρέστα της για την παραμονή έπαιζε η Αναγέννηση Καρδίτσας και τα κέρδισε. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 4-0 του Φωκικού και μπήκαν γερά στο κυνήγι της παραμονής. Καλύτερη η ομάδα του κ. Θεοδοσιάδη, απείλησε με τον Πέεφ στο 5'. Νέα ευκαιρία, χαμένη, με τον Μαυρία στο 14'. Ο Τζέκος στο 34' άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ. Ο ίδιος παίκτης, έδωσε την ασίστ στον Μαυρία στο 38' και ο τελευταίος έκανε και το 2-0. Δοκάρι για τον Φωκικό στο 42ο λεπτό σε σουτ του Καλέργη. Στο 53' ο Γκουγκούδης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς έκανε και το 3-0 για την Αναγέννηση, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε με αυτογκόλ ο Ευαγγελιδάκης στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από σέντρα του Γκουγκούδη.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς(73' Κουλίδης), Μαυριάς(46' Γκουγκούδης), Σαϊν, Τζέκος, Μπιτέλης(63' Μπιτέλης), Πέεφ.
Φωκικός (Λ. Τσιγαρίδας): Αμουτζάκης, Δημητρίου, Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ζαχαρόπουλος, Πολυχρονάκης(55' Σκαρίμπας), Μαρκάκης, Ζαρκάδας(66' Χαλιώτης), Κουλός, Καζνέτσι.

Ολ. Βόλου - Αγροτικός Αστέρας: 3-1
Γήπεδο: ΕΑΚ Βόλου

Στο -1 από την Λάρισα και τα πλέι-οφ ανόδου ο Ολ. Βόλου, μετά τη νίκη με 2-0 επί του Αγροτικού Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν πολύ το ματς και το έδειξαν από το 2ο μόλις λεπτό όταν με τον Διαμαντόπουλο άνοιξαν το σκορ. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου συνέχισε να πιέζει, είχε δοκάρι με τον Μαρτίνεθ στο 5', ενώ στο 42' ο Γιαλούσης έκανε και το 2-0 με δυνατό σουτ. Νέο δοκάρι με τον Διαμαντόπουλο για τους γηπεδούχους στο 51'. Για τους «Σταχυοφόρους» μείωσε στο 64' ο Στεφανίδης, αλλά ο Γιαλούσης στο 79' με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1, «κλείδωσε» το ματς και πάει στο ντέρμπι με την Λάρισα την επόμενη αγωνιστική για να μπει στα πλέι-οφ.

Ολυμπιακός Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας, Μαρτίνεθ(46' Τριανταφυλλάκος), Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος(65' Κυζιρίδης), Διαμαντόπουλος.
Αγροτικός Αστέρας (Γ. Φοιρός): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Τσεμπερίδης, Γεωργιάδης(31' Καθάριος), Πάτο, Ναστέφσκι, Καρακατσάνης(46' Βελλίνης), Στεφανίδης.

Τύρναβος - Απόλλων 1926: 1-0
Γήπεδο: Αλκαζάαρ

Σημαντική νίκη που του αναπτερώνει τις ελπίδε για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Τύρναβος, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του κάμπου ο Παπασάββας στο 20ο λεπτό. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, ο Τύρναβος εκμεταλλεύτηκε μία από τις ελάχιστες καλές στιγμές που είχε και πήρε τη νίκη, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που είχε και δοκάρι με τον Νατσιόπουλο στο 39'. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Τύρναβος είχε δύο ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ, όπως ένα σουτ του Μιλουτίνοβιτς στο 86'.

Τύρναβος (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Κισκαμπάνης, Κυριάκος(69' Οττά), Καραμανλής, Ποκόνγκ, Γεωργίου, Γκούρτσας(79' Χαλούλος), Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας
Απόλλων Καλαμαριάς (Π. Διλμπέρης): Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζιηλιάδης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Φιγκερόα, Νατσιόπουλος(59' Νατσιόπουλος), Αναστασίου, Παναγιωτούδης(46' Ευσταθίου), Καράμπελας.

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Ηρακλής - Αιγινιακός (18:00)

Η Ζάκυνθος έχει ρεπό

Keywords
Τυχαία Θέματα