Άνετα η Μπάρτσα

15:08 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 36η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βαγιαδολίδ επικρατώντας με 2-1. Ο Πέρδο άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό και στο 42' ο Μαρκ Βαλιέντε με αυτογκόλ έκανε το 2-0. Στο 63' ο Πέδρο είχε δοκάρι. Λίγο πριν την συμπλήρωση των ενενήντα η Βαγιαδολίδ

κέρδισε πέναλτι και ο Πέρεθ μείωσε σε 2-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Μοντόγια, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς (64'Τιάγκο), Τσάβι Ινιέστα (75'Γιόναθαν ντος Σάντος), Φάμπρεγας (84'Τέγιο), Πέδρο, Βίγια.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χάιμε, Μπαλενθιάγα, Ρουέδα, Βαλιέντε, Πένια, Άλβαρο Ρούμπιο (84'Σάστρε), Βίκτορ Πέρεθ, Ομάρ, Όσκαρ (68'Μπουένο), Λάρσον, Χάβι Γκέρα (77'Γκονσάλβες).

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ρομαρέδα

Σε δεινή θέση βρίσκεται η Σαραγόσα που έχασε από την Μπιλμπάο με 2-1 και πλέον βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα της Αραγονίας άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό ενώ είχε δοκάρι στο 65' με τον Ροσίνα. Στο 80' όμως οι Βάσκοι ισοφάρισαν με τον Γιορέντε και στις καθυστερήσεις πήραν τη μεγάλη νίκη με γκολ του Ιμπάι Γκόμεθ.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Φερνάντεθ, Σαπουνάρου, Άλβαρο, Άμπραχαμ, Πίντερ, Απόνιο, Βίκτορ Ροντρίγκεθ (77'Μπιενβενί), Ρόδρι (57'Ροσίνα), Μοντάνιες, Πόστιγκα.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ραμάλιο, Γκουρπέγκι, Σαν Χοσέ, Αουρτενέτσε (46'Ιμπάι Γκόμεθ), Ιτουράσπε, Ερέρα, Ντε Μάρκος, Σουσαέτα, Μουνιαΐν, Αντουρίθ (46'Γιορέντε).

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ριαθόρ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Ντεπορτίβο που επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ και έκανε βήμα παραμονής. Οι Γαλιθιανοί άνοιξαν το σκορ στο 50' με "ρουκέτα" του Μπρούνο Γκάμα και σφράγισαν τη νίκη τους με τον Νέλσον Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ: Αρανθουμπία, Μανουέλ Πάμπλο, Αϊθάμι, Ζε Κάστρο, Σίλβιο, Άμπελ Αγκουιλάρ (65'Μπεργκαντίνιος), Χουάν Ντομίνγκεθ, Μπρούνο Γκάμα (75'Κακά), Βαλερόν, Πίτσι, Ρίκι (79'Νέλσον Ολιβέιρα).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κρίστιαν Άλαβρεθ, Χάβι Λόπεθ, Κολότο, Ραούλ Ροντρίγκεθ, Βίκτορ Άλβαρεθ, Τεχέρα (59'Κρίστιαν Γκόμεθ), Μπαένα (72'Σιμάο), Στουάνι, Βερδού (85'Πετρόφ), Γουακάσο, Σέρχιο Γκαρθία.

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 2-3
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Διπλό με 3-2 πέτυχε η Βαγιεκάνο μέσα στην έδρα της Λεβάντε σε ένα αδιάφορο ματς.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Πίτι αλλά στο 52' ο Ακουαφρέσκα έφερε στα ίσα το ματς. Ο Βάσκεθ στο 56' έκανε το 2-1 για τη Ράγιο και στο 72' ο Πίτι με πέναλτι έγραψε το 3-1. Η Λεβάντε απλά μείωσε με τον Γκαρθία στο 86ο λεπτό.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Καράμπελς, Βύντρα, Λελ (74' Ροδάς), Ναβάρο, Σιμάο, Ιμπόρα, Ρίος, Μίτσελ (61' Βάλδο), Ελ Ζαρ (46' Γκαρθία), Ακουαφρέσκα

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Αρμπίγια, Φιγκέρας, μαρτίνεθ, Γκάλβες, Φουέγο (83' Αμάτ), Βάσκεθ, Αντριάν (68' Τρασόρας), Πίτι, Ντομίνγκες, Περέα (57' Χοσέ Κάρλος)

Keywords
Τυχαία Θέματα