Πέρασε ο Άλιμος την Κ20 της ΑΕΚ

13:39 7/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Κ20 της Β Εθνικής πέρασε ο Άλιμος. Η ομάδα των Τραχώνων που το προηγούμενο Σάββατο πήρε ισοπαλία με 2-2 στα Σπάτα εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της ομάδας του Στέλιου Μανωλά και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναλυτικά τα χθεσινά ματς:

Χανιά - ΑΟΤ Αλίμου 1-3

Ακόμα ένα τρίποντο πήρε η ομάδα του Αλίμου, η οποία επικράτησε εύκολα με 3-1 των

Χανίων εκτός έδρας. Μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, ο Άλιμος επέστρεψε στις νίκες, καταφέρνοντας παράλληλα να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενος το ρεπό της ΑΕΚ. Τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Χακράμα, με τον Γοργάκη με αυτογκόλ να ανοίγει το σκορ για τα Χανιά.

Απόλλων Σμύρνης - Φωστήρας 3-2

Σε ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι, ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του, καθώς επικράτησε με 3-2 του Φωστήρα εντός έδρας. Οι παίκτες του Ρούσσου μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, με τον Κατίδη να κάνει 1-0 και τον Φωστήρα να ισοφαρίζει με τον Χούντα. Ο Απόλλων απάντησε ξανά με τον Κατίδη, σημειώνοντας το 2-1. Το τρίτο γκολ του αγώνα πέτυχε ο Ξαγοράρης, με τον Φωστήρα να έχει απάντηση και σε αυτό, καθώς ο Γκέτσι, μείωσε σε 3-2, βάζοντας ξανά την ομάδα του στον αγώνα.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έμεινε με 10 παίκτες τα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Φωστήρας πίεσε, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Απόλλων Σμύρνης: Αρβανίτης, Μεταλλινός, Καμαρινόπουλος, Τζιόλας, Βαλάκος, Καλαβριάς, Ξαγοράρης, Μπαλάσκας, Κατιδης, Παναγιώτης, Μαυροπάνος

Έπαιξαν και οι: Παστελόπουλος, Βεζύρης, Καραγιάννης

Φωστήρας: Βεζύρης, Γκολφινόπουλος, Μαριώτης, Σχίζας, Ψωμίδης, Κοτσερίδης, Βυργιώτης, Ψυχογιός, Χούντα, Γκέτση, Μερκούρης

Έπαιξαν και οι: Ρόρος, Βλάχος, Καζάλας, Ραβανής

Αχαρναϊκός - Επισκοπή 0-1

Ο κανόνας του ποδοσφαίρου λειτούργησε στον αγώνα του Αχαρναϊκού με την Επισκοπή, όπου οι γηπεδούχοι έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, με την Επισκοπή να σκοράρει τελικά και να παίρνει τη νίκη.

Ο Αχαρναϊκός συνεχίζει έχοντας μηδέν βαθμούς, ωστόσο σε καμία περίπτωση η εικόνα της ομάδας δεν συμβαδίζει με τη βαθμολογική της θέση.

Η βαθμολογία

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες

Άλιμος 13 5

ΑΕΚ 10 4

Απόλλων Σμύρνης 6 4

Φωστήρας 6 4

Επισκοπή 6 5

Χανιά 3 5

Αχαρναϊκός 0 4

Επόμενη αγωνιστική

Απόλλων Σμύρνης - Χανιά

Φωστήρας - Αχαρναϊκός

ΑΕΚ - Επισκοπή

Ρεπό: ΑΟΤ Αλίμου

Πηγή: http://academania-sports.blogspot.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα