Πέρεθ: Πολλά τα 100 εκ. για Μπέιλ

19:57 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

Αν μη τι άλλο, όταν έχεις απέναντί σου τον Φλορεντίνο Πέρεθ, τότε μπορείς να τον ρωτήσεις για πολλά. Και ειδικά στην παρούσα φάση, όπου ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρκετά ανοιχτά «μέτωπα».

Πρώτα απ' όλα περί Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ισπανός παράγοντας όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στην μεταγραφή του Ουαλού άσου, σχολίασε: «Έχω πολύ καλή σχέση με την Τότεναμ, ύστερα από την περσινή μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς. Δεν θέλω να μιλήσω πιο συγκεκριμένα για παίκτες και χρήματα από σεβασμό, αλλά ναι, τα 100 εκατ. ευρώ μοιάζουν

πολλά για οτιδήποτε». Παιχνίδι τακτικής ή όχι θα φανεί... Πάντως οι Μαδριλένοι φέρεται να έχουν ήδη προσπαθήσει να τον αποκτήσουν με τα συγκεκριμένα χρήματα, ενώ από την άλλη ενδεχομένως να θέλουν να ρίξουν τις απαιτήσεις των Λονδρέζων.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για την ανανέωση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε: «Και εγώ και ο Κριστιάνο πιστεύουμε πως θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ρεάλ. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το θέμα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ή έστω στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Δεν βιαζόμαστε, είμαστε σε καλό δρόμο, αφού και οι δύο πλευρές θέλουμε το ίδιο».

Φυσικά, η κουβέντα... πήγε και στους προπονητές. Περί Μουρίνιο και Αντσελότι. «Όλοι οι προπονητές που έχουν περάσει από τον πάγκο της Ρεάλ έχουν προσφέρει. Ο Μουρίνιο έκανε σημαντική δουλειά και είμαι πεπεισμένος πως και ο Αντσελότι θα κάνει το ίδιο τα προσεχή χρόνια. Θα τα πάμε καλά με έναν προπονητή που έχει μεγάλη εμπειρία και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους παίκτες. Πέρσι δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν με τον Ζοσέ, αλλά στη συνέχεια κάναμε σημ

Keywords
Τυχαία Θέματα