Περιμένει Κάρολ ο Πάρντιου

19:43 16/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ έχει συγκεκριμένη προσφορά στα χέρια της, οι «καρακάξες» περιμένουν την απόφαση του Μπρένταν Ρότζερς και στο «Sports Direct Arena» δηλώνουν πρόθυμοι να περιμένουν όσο χρειαστεί.
Οι «καρακάξες», βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ και περισσότερο του προπονητή της ομάδας που είχε τονίσει ότι δεν θα ήταν αρνητικός στο σενάριο παραχώρησης του Κάρολ με τη μορφή δανεισμού.
Με τις Γουέστ Χαμ και Μίλαν να εκφράζουν ενδιαφέρον, αλλά τον παίκτη να δηλώνει πεισμωμένος να «παλέψει»

για μια θέση στα πλάνα του Ρότζερς, η Νιούκαστλ... τον «χτυπάει» στο συναίσθημα!
Τον Ιανουάριο του 2011 και έχοντας μεγαλουργήσει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», ο διεθνής φορ μετακόμισε στο «Άνφιλντ» έναντι 35 εκατ. λιρών! Η Νιούκαστλ βγήκε κερδισμένη στο οικονομικό σκέλος, αλλά όχι τόσο στο αγωνιστικό στο υπόλοιπο εκείνης της σεζόν.
Με την απόκτηση των Μπα και Σισέ πήγε εξαιρετικά πέρυσι, αλλά υπό το φόβο της απώλειας του Μπα που έχει προσελκύσει το βλέμμα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, οι «καρακάξες» θέλουν να εμφανιστούν έτοιμες και να έχουν ήδη στελεχώσει τη γραμμή κρούσης.
Ο Κάρολ απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του στην εξτρά άδεια που πήραν οι διεθνείς λόγω της παρουσίας τους στο Euro 2012 και αναμένεται να ταξιδέψει αργότερα στην Αμερική για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή των «κόκκινων».
Οι τελευταίοι, πάντως, καλούνται να το σκεφτούν πολύ σοβαρά το θέμα, από τη στιγμή που η προσφορά της Νιούκαστλ φτάνει μετά δυσκολίας στο 1/3 του ποσού που είχαν διαθέσει για την απόκτησή του πριν από ενάμιση χρόνο...

Keywords
Τυχαία Θέματα