Περιμένει Κατσικοκέρη

20:13 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ φέτος φωνάζει ότι είναι το γκολ… Με τρία γκολ σε 630 λεπτά αγώνων στην Σούπερ Λίγκα, η Ένωση έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ. Μάλιστα, κανένα εξ’ αυτών δεν προήλθε από οργανωμένη επιθετική προσπάθεια (ένα από στημένο, ένα από τακουνάκι μετά από σουτ και ένα από πλασέ μετά από κόντρα εντός περιοχής).
Ο Έβαλντ Λίνεν ξέρει καλά ότι την Κυριακή με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ

πρέπει να παρουσιάσει διαφορετικό πλάνο, αφού η ΑΕΚ δεν πάει να… κλέψει τον αγώνα, αλλά να παίξει και να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Γερμανός αναμένεται να αλλάξει το επιθετικό πλάνο του. Άλλωστε δεν υπάρχει καμία λογική να παίξει με τον Κατίδη φορ και τον Φούντα από πίσω του, μια και ο τρόπος που θα παίξει η Ένωση θα είναι διαφορετικός.
Πάντως, ο Λίνεν απέναντι στους Κρητικούς θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του τον Νίκο Κατσικοκέρη. Ο 24χρονος Έλληνας φορ από την Πέμπτη ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμούς, αλλά δεν προλάβαινε να παίξει στην Τούμπα έχοντας χάσει περίπου τέσσερις εβδομάδες προπονήσεων.
Αύριο Τρίτη ο Κατσικοκέρης θα προπονηθεί κανονικά και ο Γερμανός θα μπορεί να τον εντάξει στα πλάνα του. Άλλωστε, έχει καλή άποψη για τον επιθετικό (τον είδε και στα DVD, ενώ έχει και άποψη για τον παίκτη) και δεν αποκλείεται να τον δοκιμάσει μεσούσης της εβδομάδας με τους βασικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα