Περιμένει τα ευχάριστα ο Αλέγκρι

13:54 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της Μίλαν βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κακά με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να περιμένει, όπως είπε, τα ευχάριστα μαντάτα αλλά να ξεκαθαρίζει πως ενδεχόμενος ερχομός του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού δεν θα τον ξεσηκώσει.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Μπολόνια, ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Αν γυρίσει ο Κακά θα δώσει μεγάλη ώθηση στην προσπάθεια μας, αλλά από μόνη της η επιστροφή του δεν μας εξασφαλίζει κάτι χειροπιαστό. Σίγουρα θα ενισχυθούμε, αλλά δεν ξεσηκώνομαι. Η διοίκηση

εργάζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα και εγώ απλά περιμένω τα ευχάριστα νέα".
Η Μίλαν κέρδισε 2-1 την Μπολόνια πετυχαίνοντας την 3η νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια με τον Αλέγκρι να δηλώνει: "Η Μίλαν που είδα σήμερα ήταν πολύ καλή για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αλλά θα πρέπει να... καθαρίζουμε τα παιχνίδια πιο νωρίς και να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο, με δικά μας λάθη, να ελπίζει σε ανατροπή. Σήμερα θα μπορούσαμε να πληρώσουμε την χαλάρωση στο τέλος. Τα λάθη που κάναμε ήταν παιδαριώδη. Αυτό πρέπει να διορθωθεί. Πάντως είμαι ευχαριστημένος που καταφέραμε να κερδίσουμε δυο βαθμούς σε σχέση με αυτούς που βρίσκονται μπροστά μας".
Όσο για τον στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Η ομάδα είναι καινούρια και θα είναι δύσκολο να προσπεράσουμε αυτούς που βρίσκονται μπροστά μας. Υπάρχουν επτά, τουλάχιστον, ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα... αυτοκτονήσουμε. Θα προσπαθήσουμε ξανά του χρόνου. Υπάρχουν ομάδες που περίμεναν τρία και τέσσερα χρόνια για να επιστρέψουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ας κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο και θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα