«Περιμένω την ΑΕΚ»

14:59 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι ένα παιδί που ήρθε στην ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια, όταν ο Τόνι Σαβέφσκι τον εντόπισε. Ο τερματοφύλακας Νίκος Μυλωνόπουλος αγωνίζεται με την U20 της Ένωσης και μιλώντας σε ΜΜΕ της Πάτρας (ιδιαίτερη πατρίδα του) αναφέρθηκε στο πως βιώνει ο ίδιος την κατάσταση στην ΑΕΚ. Αναλυτικά το κείμενο με τις δηλώσεις του 18χρονου τερματοφύλακα που φιλοξενούνται στο site

pelop.gr αναφέρει:

"Ενας Πατρινός έζησε και ζει από κοντά όλα αυτά που συμβαίνουν στην ΑΕΚ. Τον προβληματίζουν, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει αποφάσεις για το μέλλον του, αφού το σκηνικό είναι λίγο «φλου» ακόμα.

Πρόκειται για τον Νίκο Μυλωνόπουλο, που είναι βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Νέων του συλλόγου.
Ο Μυλωνόπουλος πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια από τη Νίκη Προαστείου και φέτος ο Ντανιέλ Μπατίστα τον εμπιστεύτηκε στην πλειοψηφία των αγώνων του πρωταθλήματος.
Πως όμως βίωσε ο ίδιος αυτά που συνέβησαν στην ΑΕΚ με τον υποβιβασμό της και την αναταραχή που ακολούθησε;
«Το μέλλον για όλους μας στην ομάδα είναι αβέβαιο, ίσως ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα τις επόμενες μέρες, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στην αρχή της περιόδου, κανείς δεν περίμενε να υποβιβαστεί η ομάδα, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, αλλά να όμως που έγινε. Ο καθένας από εμάς κοιτάζει από τη μεριά του την επόμενη μέρα και περιμένει, προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον», λέει ο Μυλωνόπουλος και προσθέτει:
«Δεν έχω πάρει ακόμα κάποια βιαστική απόφαση, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το αύριο της ΑΕΚ. Οταν αποσαφηνιστεί κάπως η κατάσταση θα γνωρίζω περισσότερα».

Ο Νίκος Μυλωνόπουλος δεν είναι ο μοναδικός Πατρινός που αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ, καθώς από την αρχή της περιόδου η Ενωση απέκτησε τον Ανδρέα Μπαλτιμά από τη Θύελλα Πατρών και τον Νίκο Λίλα από τη Νίκη Προαστείου.

O 18χρονος τερματοφύλακας βρισκόταν εδώ και πέντε χρόνια στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά στα 13 του ήταν αδύνατον να μετακομίσει στην Αθήνα. Αλλωστε είναι γνωστή η καλή σχέση που υπήρχε ανάμεσα στους ανθρώπους της Νίκης Προαστείου και τον Τόνι Σαβέβσκι.
Τελικά, η Ενωση τα κατάφερε πριν από δύο χρόνια την τελευταία μέρα των μεταγραφών και μάλιστα τότε οι «κιτρινόμαυροι» τον έκλεψαν από τον Παναιτωλικό, που επίσης τον ήθελε."

Keywords
Τυχαία Θέματα