Περιμένουν απαντήσεις και νέα από τον Αδαμίδη

23:16 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το 2011 ετοιμάζεται να φύγει, για να μπει το 2012, αλλά ακόμα θετικά νέα από την υπόθεση με τον άγνωστο υποψήφιο επενδυτή δεν έχουμε. Και ας έχουν περάσει περίπου 25 ημέρες από την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ (στις 2 Δεκεμβρίου είχε γίνει) και η μισή διορία της διοίκησης Αδαμίδη. Το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της Ενωσης στα Σπάτα, θα γίνει η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Οι μικρομέτοχοι και ο κόσμος της Ενωσης περιμένουν

(και θα ζητήσουν) να μάθουν από τον πρόεδρο της ΑΕΚ νέα και ενημέρωση από τον άγνωστο υποψήφιο επενδυτή του οποίου το ενδιαφέρον παρουσίασε ο Γιάννης Βλάχος πριν 25 ημέρες.

Οι πληροφορίες λένε ότι ουσιαστικές εξελίξεις δεν θα έχουμε από την υπόθεση, ενώ κάποιες άλλες αναφέρουν ότι ο Αδαμίδης θα μιλήσει εντός της Γ.Σ. για ενδιαφέρον και άλλων επενδυτών για την ΑΕΚ. Πάντως τίποτα από όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την διοίκηση της ΑΕΚ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποφασιστεί η αύξηση Μ.Κ. της ΠΑΕ να δίνει στον (οποιοδήποτε) ενδιαφερόμενο επενδυτή το 51% της ομάδας με 10 εκατ.ευρώ. Από εκεί και πέρα, αν συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση στην διοίκηση με την οικονομική αβεβαιότητα, τότε θα ενταθεί και η δυσαρέσκεια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που περιμένουν νέα αύριο Τετάρτη για να αποφασίσουν πολλοί από αυτούς το επαγγελματικό μέλλον τους.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ –
ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ»
ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής σε συνέχεια της από 30 Νοεμβρίου 2011 Πρόσκλησής του στους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στην Πάροδο oδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο, Σπάτα Αττικής, και εκπροσωπείται νόμιμα, σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 28 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο, Σπάτα, ενώ σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/20, καθώς και το άρθρο 18 και 19 του Καταστατικού της εταιρείας, η Επαναληπτική συνεδρίαση αυτής θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την 04 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας εκ νέου, η δεύτερη Επαναληπτική συνεδρίαση αυτής θα πραγματοποιηθεί επίσης στον ίδιο χώρο την 11 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ., καλεί τη Γενική Συνέλευση να λάβει απόφαση και για τα παρακάτω πρόσθετα θέματα αρμοδιότητάς της που αιτήθηκαν από μέτοχο που εκπροσωπεί το 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με το άρθρο 39 παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/1920:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 31ης Εταιρικής Χρήσης από την 1η Ιουλίου 2010 μέχρι την 30 Ιουνίου 2011, μαζί με την Έκθεση Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και το πιστοποιητικό ελέγχο

Keywords
Τυχαία Θέματα