Περιμένουν Κατάρ και Άντζελος!

10:40 16/11/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Το θέμα με τους Καταριανούς επενδυτές τονίζεται και σήμερα από το GOAL. Όπως σημειώνεται "έως το τέλος της εβδομάδας θα γίνει το ραντεβού του Αδαμίδη με τους εκπροσώπους εταιρείας από το Κατάρ, η οποία σκοπεύει να δώσει με το καλημέρα 20 εκατ. ευρω!". Η εφημερίδα επιπλέον τονίζει: "Οι Καταριανοί θέλουν να επενδύσουν άμεσα, παράλληλα με την έναρξη του λογιστικού ελέγχου. Δραστηριοποιούνται στην εμπορία πετρελαιοειδών και ο σύνδεσμός τους στην Αθήνα είναι κατασκευαστική

εταιρεία, αραβικών συμφερόντων. Δεν θα είχαν πρόβλημα σε συμμετοχή ελληνικών κεφαλαιών στο εγχείρημά τους". Επίσης το GOAL σημειώνει ότι παραμένει πάντα ανοιχτό το θέμα του Άντζελος.

SPORTDAY

Η δραματική έκκληση του Λεονάρντο, χθες μέσω δηλώσεών του, να βρεθεί λύση στο διοικητικό θέμα της ΑΕΚ είναι η κυρίαρχη είδηση της εφημερίδας στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ. Η SD μάλιστα σημειώνει: "Ο Λεονάρντο εξέφρασε την αγωνία των παικτών για την οικονομική κατάσταση της Ένωσης, τον προβληματισμό και την ελπίδα να βρεθεί διέξοδος στα προβλήματα". Στα διοικητικά τονίζεται η ανάγκη να δώσει λύση ο Νίκος Νοτιάς: "Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δείχνει πως ο Χιώτης εφοπλιστής ορίζει το μέλλον της ΠΑΕ. Ως "supporters" εξακολουθεί να λειτουργεί ο άλλος μεγαλομέτοχος Πέτρος Παππάς", γράφει η εφημερίδα.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Έχοντας ως τίτλο: "Σκάει πρόταση" η εφημερίδα προαναγγέλλει εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι οι Άγγλοι μεσάζοντες ενημέρωσαν χθες με e mail την ΠΑΕ ότι επίκειται κίνηση της μίας τουλάχιστον από τις δύο ασιατικές εταιρείες με τις οποίες μιλάνε. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση από τη μία εκ των δύο ασιατικών εταιριών που εκπροσωπούν οι Βρετανοί. Η συχνότατη επαφή με τους εκπροσώπους δίνει ελπίδες για νέες εξελίξεις". Επιπλέον η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ γράφει και για τον Τζον Άντζελος, τονίζοντας ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας είναι ενήμερος για τη Γ.Σ. της 2ας Δεκεμβρίου και πως σύντομα θα έχει δείξει τις οριστικές προθέσεις του για την ΑΕΚ.


ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Μεταγραφικό σενάριο έχει η εφημερίδα, που γράφει το όνομα του Σωτήρη Κυργιάκου! Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, έχει προταθεί στον... Αδαμίδη, ο οποίος με τη σειρά του τον έχει αναφέρει ως "κλειδί" για την νέα ΑΕΚ στους υποψήφιους αγοραστές της ΠΑΕ! Στα διοικητικά σημειώνεται ότι ο Νοτιάς είναι αυτός που δίνει ξανά ελπίδα, έπειτα από το προσωπικό του αίτημα να γίνει στις 2 Δεκεμβρίου η Γ.Σ. της ΠΑΕ στην οποία και θα παραστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα