Περιζήτητος ο Μπεντεκέ

19:15 30/6/2013 - Πηγή: AEK365

Με τις Τσέλσι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης να... καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Κριστιάν Μπεντεκέ, οι άνθρωποι της Βίλα έσπευσαν να κάνουν γνωστό στους ποδοσφαιρικούς κύκλους πως ο Βέλγος δεν θα αποχωρήσει από το «Βίλα Παρκ» με λιγότερα από 25 εκ. λίρες.
Ο νεαρός, που εντυπωσίασε στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ με 19 τέρματα, δεν έχει κάνει γνωστά ακόμη τα πλάνα που έχει στο μυαλό του αναφορικά με το μέλλον του, όμως εκτιμάται πως οι «χωριάτες» θα μπορέσουν να τον κρατήσουν για ακόμη έναν χρόνο.
Σε αυτή τους την προσπάθεια, ποντάρουν

πολλά και στον Νασέρ Τσάλντι, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Πολ Λάμπερτ και φημολογείται πως είναι κοντά στο να μετακινηθεί στο Μίντλαντς.
Τέλος, σε αντίθεση με τους Μπεντεκέ και Τσάλντι, ο Ντάρεν Μπεντ δεν υπολογίζεται και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για τα δικαιώματά του, ωστόσο έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει εκφράσει η Νιούκαστλ, με την τιμή του να αγγίζει τα 8 εκ. λίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα