Πέταξαν μολότοφ στο βαν της NOVA

01:31 22/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-ΟΦΗ στο γήπεδο της Λεωφόρου, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στο βαν της NOVA πετώντας δυο μολότοφ προς αυτό. Μάλιστα, ένας από τους κουκουλοφόρους δεν δίστασε να ανοίξει το πορτάκι του βαν και να πετάξει μέσα την μολότοφ την στιγμή που μέσα σε αυτό βρίσκονταν τεχνικοί του συνδρομητικού

καναλιού.
Ένας από τους τεχνικούς πρόλαβε και κλότσησε την μολότοφ έξω από το βαν πριν "σκάσει" μέσα και αρπάξει φωτιά.
Άμεση ήταν η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων που έκαναν χρήση δακρυγόνων, με τους οπαδούς να απαντάνε με φωτοβολίδες, πέτρες και μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Λίγη ώρα αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν.
Ο διευθυντής καναλιών NOVASPORTS, Γιάννης Φουρνάρος, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ, Γιάννη Αλαφούζο.
Συγκεκριμένα τόνισε: "Όταν ένας άνθρωπος ανοίγει την πόρτα και αφήνει μια μολότοφ στο βαν, μιλάμε για δολοφόνο, όχι για άνθρωπο. Όλο αυτό το πράγμα που έγινε σήμερα έχει ηθικό αυτουργό τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος εδώ και καιρό τόσο γενικόλογα με δηλώσεις του έχει χρεώσει την NOVA στοχοποιώντας τους τεχνικούς και όλους τους ανθρώπους που πάνε στα γήπεδα.
Ήμουν εκεί και είδα τι έγινε, δε μου τα μετέφεραν άλλοι. Μεταξύ μας, μάλιστα, λέγαμε ότι περιμέναμε να γίνει κάποια στιγμή κάτι τέτοιο. Ο κ. Αλαφούζος έχει στοχοποιήσει ανθρώπους που πάνε να κάνουν την δουλειά τους και είναι φυσιολογικό κάποιος που δεν έχει μυαλό να προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες. Εγώ στέκομαι σε αυτόν που έχει οπλίσει το χέρι αυτών που επιτίθονται και είναι ξεκάθαρα ο πρόεδρος μιας τεράστιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος".

Keywords
Τυχαία Θέματα