Πέταξε το... καρφί του ο Ζαρντίμ

10:58 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να δίνει τα συγχαρητήρια του αλλά να μην ξεχνά να υπογραμμίσει πως χάθηκε ο στόχος του αήττητου.
Σημειώνεται πως στο διάστημα που ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού η ομάδα παρέμεινε αήττητη και λίγο καιρό αφότου απομακρύνθηκε ήρθε η πρώτη έδρα στο πρωτάθλημα από τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Πορτογαλίας, ο Ζαρντίμ τόνισε: "Το μυστικό για την κατάκτηση του τίτλου ήταν πως από την αρχή επιβάλαμε την κυριαρχία μας. Παρότι ο Ολυμπιακός συμμετείχε σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως το Τσάμπιονς Λιγκ, που θα μπορούσε να εξαντλήσει την ομάδα, αυτό δεν συνέβη και από την αρχή είμαστε οι πιο δυνατοί. Όταν έφυγα από την ομάδα είχαμε διαφορά δέκα βαθμών με ένα ματς λιγότερο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν θέμα χρόνου. Δυστυχώς η ομάδα δεν κατάφερε να τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητη, κάτι που αποτελούσε μεγάλο της στόχο. Νιώσαμε ότι είχαμε πάρει το πρωτάθλημα και πως κανένας αντίπαλος δεν θα μπορούσε να μας πλησιάσει ή να μας ξεπεράσει. Η επιτυχία ανήκει στους φιλάθλους, στους παίκτες στο επιτελείο".

Keywords
Τυχαία Θέματα