«Πέταξε» βαθμούς η Οσασούνα

23:02 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο Ντε Ναβάρα

Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην μάχη που δίνει για να μπει στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη, πέταξε η Οσασούνα σε αυτή την 28η αγωνιστική. Οι Βάσκοι του Μεντιλιμπάρ έμειναν στο 0-0 με την Χετάφε και έτσι πήραν μόλις έναν πόντο. Πλέον βρίσκονται

στην 6η θέση, με ένα ματς περισσότερο. Αρκετά καλό το ματς στο πρώτο μέρος με τους Βάσκους πάντως να είναι πιο επιθετικοί και να απειλούν σε περισσότερες περιπτώσεις. Στο 18' ο Νεκουνάμ και στο 43' ο Νίνο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Μογιά ο οποίος τους είπε «όχι». Στην επανάληψη η «Χέτα» ανέβασε την απόδοση της και είχε τρεις καλές ευκαιρίες με Βαλέρα στο 54', Μικού στο 57' και Κάστρο δύο λεπτά μετά. Η Οσασούνα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «τρίποντο» αλλά ο Νίνο στο 78' δεν πλάσαρε σωστά.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Μπερτράν, Φλάνιο, Ροβέρσιο, Νταμιά, Τσεχούδο, Νεκουνάμ (82' Κοπόβι) Πουνιάλ, Λαμά (65' Λέκιτς), Ραούλ Γκαρθία, Νίνο.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Μανέ, Ντίας, Αλέξις, Βαλέρα, Λασέν, Μίτσελ, Γκαβιλάν (74' Κασκέρο), Πέδρο Ρίος (89' Ροντρίγκεθ), Κάστρο, Μικού (77' Γουίθα).

Keywords
Τυχαία Θέματα