«Πετάξτε τα στήθη έξω»

12:56 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η οπαδός της Μπρόντμπι που έβγαλε τα στήθη της σε κοινή θέα για να πανηγυρίσει την νίκη της ομάδας της (βίντεο ΕΔΩ) έδωσε ιδέα στην εφημερίδα της Δανίας, Ekstra Bladet, η οποία ζήτησε από τους αναγνώστες της να στείλουν και άλλες φωτογραφίες όπου πετάνε τα στήθη τους έξω για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας.
Η Τάνια Ρασμούσεν βρίσκεται στο επίκεντρο για τον πανηγυρισμό της με την ίδια να δηλώνει: "Σηκώνω την μπλούζα μου όταν η Μπρόντμπι κερδίζει ένα ματς. Είχαμε πολύ καιρό να κερδίσουμε, οπότε ήταν σπουδαία νίκη. Όλοι στο νότιο πέταλο του γηπέδου ξέρουν ποια είμαι. Τις προάλλες ένας επιθεωρητής του γηπέδου με αναγνώρισε και με ρώτησε... θα δούμε βυζάκια απόψε;...". Όσο για το αν τα στήθη της είναι φυσικά ή τεχνητά, η Τάνια απάντησε: "Έκαναν φανταστική δουλειά στην κλινική Νίγκαρντ. Εδώ και χρόνια δεν φοράω σουτιέν στα παιχνίδια της Μπρόντμπι. Δεν θα είχε πλάκα να πανηγυρίζω έτσι".
Η ενέργεια της Τάνια να πετάξει τα στήθη έξω έδωσε την αφορμή στην Ekstra Bladet να απευθύνει το ακόλουθο κάλεσμα: "Ακολουθώντας το παράδειγμα της Τάνια της Μπρόντμπι χθες το βράδυ κόντρα στην Οντένσε, η Ekstra Bladet ξεκινά το κυνήγι για το ομορφότερα στήθια στο δανικό ποδόσφαιρο. Εάν πιστεύετε πως έχετε τα καλύτερα στήθια και είστε πραγματική οπαδός, σας παρακαλούμε να στείλετε τις φωτογραφίες σας, φυσικά με την φανέλα της αγαπημένης σας ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα