Πετράκης: Το 100% για να πάρουμε αυτό που θέλουμε

15:57 12/9/2013 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο ο Εργοτέλης παίζει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Γιάννης Πετράκης υπογράμμισε πως για να μπορέσει η κρητική ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει θα πρέπει οι παίκτες του να δώσουν το 100%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη:
«Μετά από μια εβδομάδα επίσημης αγωνιστικής απραξίας μπαίνουμε πάλι στο πρωτάθλημα με ένα σπουδαίο παιχνίδι. Παίζουμε με μια αξιόλογη ομάδα με πολύ καλό υλικό που δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρσι, έχει τον ίδιο προπονητή, αλλά και μια δύσκολη έδρα. Εμείς όμως κοιτάμε τη δική μας ομάδα, θέλουμε να έχουμε συνέχεια

στις καλές εμφανίσεις και στα καλά αποτελέσματα και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».
Για το που περιμένει ότι θα κριθεί η αναμέτρηση του Αγρινίου: «Ο Παναιτωλικός έχει καλή ποιότητα παικτών κυρίως στην επίθεση. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι στο πλάνο που θα έχουμε, να διαθέτουμε ετοιμότητα και νοοτροπία».
Για το πώς επέδρασε η διακοπή στην ομάδα: «Αυτό ήταν κάτι που ίσχυε για όλες τις ομάδες, εμείς ήμασταν σε καλή κατάσταση προ της διακοπές και προσπαθήσαμε μέσα από τα φιλικά που δώσαμε και τις προπονήσεις να μην τη χάσουμε. Δόθηκε χρόνος σε παίκτες που είχαν τραυματισμούς όπως ο Πελέ ή άργησαν να έρθουν όπως ο Μεχία να προετοιμαστούν καλύτερα. Ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε και το διαχειριστήκαμε καλά».
Σχολιάζοντας την κατάσταση που βρίσκονται οι νέοι παίκτες της ομάδας: «Ο κάθε ένας είχε διαφορετική αγωνιστική κατάσταση. Ο Διαμαντάκος ήρθε σε φουλ κατάσταση καθώς ακολούθησε όλη την προετοιμασία του ΟΣΦΠ. Ο Μεχία ήταν επίσης σε καλή κατάσταση αλλά έκανε προπονήσεις μόνος του. Εμείς δουλεύουμε δυο μήνες τώρα και αυτό που θέλω εγώ είναι να φτάσουν όλοι οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο και να αντιληφθούν οι νέοι τη φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα. Το πότε θα γίνει αυτό είναι κάτι που θα φανεί με το χρόνο».
Σε ότι έχει να κάνει με την κλήρωση του Κυπέλλου: «Μας φέρνει αντίπαλο με μια μεγάλη ομάδα (Παναθηναϊκός), κάτι που είναι ένα κίνητρο για την ομάδα μας, αλλά για αυτό θα πούμε περισσότερα όταν θα πλησιάσει το παιχνίδι».
Σε ότι έχει να κάνει με την πληθώρα των παικτών που έχει στη διάθεσή του: «Είναι κάτι που το δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Είναι σημαντικό που έχω πολλούς και ικανούς παίκτες. Για το ποιοι θα παίζουν θα το αποφασίζουμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον του σωματείου και την προσωπικότητα κάθε ποδοσφαιριστή».

Keywords
Τυχαία Θέματα