Πέτριτς: Μπορεί να ξαναμιλήσουμε με ΠΑΟ

09:04 30/12/2013 - Πηγή: AEK365

Την επαφή που είχε με τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο Μλάντεν Πέτριτς ο οποίος σημείωσε πως όλα είναι ανοικτά και πως ίσως υπάρξουν και νέες επαφές των δυο πλευρών με τον 32χρονο Κροάτη επιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για την κάλυψη του κενού που άφησε η αποχώρηση του Φιγκερόα.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα LIVE SPORT, ο Μλάντεν Πέτριτς

τόνισε: "Κάναμε μια συζήτηση με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Όλα είναι ανοικτά. Μπορεί να ξαναμιλήσουμε, θέλω να αποφασίσω μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Οι επιλογές είναι πολλές.
Ξέρω αρκετά για την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός είναι ως τώρα μια πιθανότητα για εμένα. Δικός μου βασικός στόχος κατά την διάρκεια της σεζόν είναι να παίξω και να συμμετάσχω με την Εθνική στο Μουντιάλ".
Για τον τραυματισμό που είχε πρόσφατα ως παίκτης της Γουέστ Χαμ, ο Πέτριτς δήλωσε: "Ήταν στην προθέρμανση, σε ματς U-21, Γουέστ Χαμ-Γουλβς. Δεν ήταν σοβαρός, όμως πιέστηκα για να επιστρέψω γρήγορα σε δράση και έπαθα υποτροπή. Τώρα είμαι καλά. Όχι 100% έτοιμος, αλλά προπονούμαι, δεν έχω κανένα πρόβλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα