Πετρόφ: Τυχερός που είμαι στη ζωή

21:20 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βούλγαρος άσος, τον Μάρτιο του 2012, διαγνώστηκε ότι πάσχει από λευχαιμία και από τότε απέχει από το ποδόσφαιρο. Έδωσε τη μάχη του για την καταπολέμηση της ασθένειας και το πρώτο πράγμα που θέλησε να τονίσει, είναι το γεγονός πως αισθάνεται τυχερός που ζει και μπορεί να βρίσκεται δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα...
«Είμαι τυχερός που ζω. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά και στιγμές που έπαιρνα δύναμη και αντιμετώπιζα όσα έρχονταν. Είμαι τυχερός γιατί πολλοί άλλοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη λευχαιμία και εγώ είμαι ακόμα ζωντανός.

Πέρασε ένας πολύ δύσκολος χρόνος από την ημέρα που βγήκε η διάγνωση και πλέον, μπορώ να επικεντρωθώ περισσότερο στην... επανένταξή μου σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής» είπε ο Πετρόφ, που αναφέρθηκε σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, όταν ενημερώθηκε για τη διάγνωση και τον κίνδυνο για τη ζωή του...
«Όταν μου είπαν ότι πάσχω από λευχαιμία, η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, αλλά το αποδέχτηκα και ξεκίνησα άμεσα τις θεραπείες. Πέρασα το δύσκολο στάδιο των θεραπειών και θα τα επόμενα δύο χρόνια θα ακολουθήσω πιο χαλαρό πρόγραμμα».
Φυσικά, η Άστον Βίλα από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί στο πλευρό του, όπως και οι φίλοι της ομάδας. Ο 33χρονος, δεν είχε λόγια να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τον σύλλογο και τον κόσμο: «Η υποστήριξη της Άστον Βίλα, των διοικούντων, του κόσμου, ήταν απίστευτη. Αυτό που γίνεται κάθε φορά στο 19ο λεπτό των αγώνων της ομάδας είναι συγκλονιστικό. Δεν έχω λόγια για να τους ευχαριστήσω όλους».
Όσο για τα επόμενα σχέδιά του, είπε: «Προς το παρόν θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Να τους δείξω ότι τα πράγματα είναι και πάλι φυσιολογικά . Ξέρω ότι έχω λείψει στα παιδιά μου. Επίσης, θέλω να ανοίξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το ίδρυμα για το οποίο θα συγκεντρώσω χρήματα και θα φροντίσω ώστε να γνωρίσουν όλοι για τη λευχαιμία και την καταπολέμησή της».

Keywords
Τυχαία Θέματα