Πετρόπουλος: Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στον Απόλλωνα

09:06 21/6/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι από χθες ο Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος έκανε λόγο για μια καθαρά ποδοσφαιρική επιλογή και υπογράμμισε ότι γνωρίζει τι μπορεί να προσφέρει στην νέα του ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα novasports.gr, ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε: "Είναι μια καθαρά ποδοσφαιρική επιλογή και ελπίζω να προσφέρω στην ιστορική ομάδα του

Απόλλωνα, ό,τι περισσότερο μπορώ. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον μεγαλομέτοχο κ. Βελλή, γιατί έδειξε πόσο πολύ με θέλει στην ομάδα με κάθε τρόπο, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή του Απόλλωνα, τον κ. Μυροφορίδη, ο οποίος έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια τις τελευταίες μέρες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ξέρω τι κόσμο έχει ο Απόλλων και ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα".
Όσο για τα χρήματα που θα παίρνει ο Αντώνης Πετρόπουλος στον Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με δημοσίευμα της SPORTDAY οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή θα ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ ποσό που μπορεί να αυξηθεί από τα μπόνους επίτευξης στόχων (γκολ, συμμετοχών, θέση της ομάδας στην βαθμολογία).

Keywords
Τυχαία Θέματα