Πιμπάο: Περιμένω επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ

18:14 28/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στη Βραζιλία, ο Ροντρίκο Πιμπάο, ένας εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων της ΑΕΚ για το Γενάρη από τη Λατινική Αμερική. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της Αμέρικα Νατάλ, μιλώντας σε ένα από τα κορυφαία ειδησεογραφικά δίκτυα στη Βραζιλία, το Lancenet επιβεβαίωσε πως η ΑΕΚ, μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει κάνει μία πρώτη κρούση για την απόκτησή του και πως περιμένει άμεσα να επισημοποιηθεί!

Ο Πιμπάο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα του και το επόμενο ματς να είναι το τελευταίο του στην Αμέρικα Νατάλ. Αυτή είναι η γενική εικόνα που αφήνει η συνέντευξη, αλλά και το κείμενο. Περιμένει πρόταση λοιπόν, από την ΑΕΚ ο Πιμπάο, η οποία δεν αποκλείεται να φτάσει στα χέρια του άμεσα. Συγκεκριμένα ο Πιμπάο είπε:

Το όνομά σου έχει ακουστεί για την ΑΕΚ της Αθήνας. Μάλιστα, κάποιες ελληνικές εφημερίδες θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή σου... Επιβεβαιώνεις αυτή την πληροφορία;

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ένα κομμάτι αυτών των πληροφοριών. Υπήρξε μία πρώτη επαφή. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ (σ.σ. Μιλοβάνοβιτς) ήρθε στη Βραζιλία, είδε δύο από τα παιχνίδια μου και μετά ήρθε σε επαφή με τον μάνατζέρ μου. Στη συνέχεια υπήρξαν αυτά τα δημοσιεύματα και αυτή η φημολογία. Εμείς απλά περιμένουμε να μας έρθουν τα χαρτιά που θα επισημοποιήσουν την πρόταση».

Σε περίπτωση που μείνετε στη Serie B΄, υπάρχει πιθανότητα να μείνεις για μία ακόμη σεζόν στην Αμέρικα, καθώς θα είναι ξεχωριστή λόγω των 100 χρόνων από την ίδρυση του club;
«Nαι, η Αμέρικα, είναι ο σύλλογος που μου άνοιξε την πόρτα. Έχω μία ιδιαίτερη αγάπη γι' αυτή τη φανέλα και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Έχω συμβόλαιο με το σύλλογο μέχρι το Μάιο. Αν υπάρξει κάτι θα καθίσω με τη διοίκηση και θα το συζητήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα