Πήγε σχολείο το πιο μικροσκοπικό κορίτσι (VIDEO)

16:14 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η πεντάχρονη Charlotte Garside πάσχει από "προϊστορικό νανισμό" ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πάει σήμερα για πρώτη φορά στο σχολείο κάνοντας υπερήφανους τους γονείς της.
Η Charlotte ζυγίζει 9 κιλά και έχει ύψος 68 εκατοστά! Παρόλο που οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς πως το παιδί δεν θα ζήσει για πάνω από ένα χρόνο, η 5χρονη Βρετανίδα τους διέψευσε και σήμερα είναι μέσα στο χαμόγελο και στην ενέργεια.
Όπως τόνισε η μητέρα της, η Emma: "Μπορεί να είναι μικροκαμωμένη, αλλά έχει ισχυρή προσωπικότητα και θέλει να κάνει όσα κάνουν

οι συνομήλικοι της. Φυσικά και φοβήθηκα την πρώτη ημέρα που πήγε σχολείο μήπως την χτυπήσουν τα άλλα παιδιά, αλλά έχει το δικό της δάσκαλο που την προσέχει και δεν είναι τόσο εύθραυστη όσο νομίζετε".
Οι αδερφές της η 15χρονη Chloe, η 12χρονη Sabrina και η 8χρονη Sophie τονίζουν ότι η Charlotte έχει το δικό της τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία της. "Μπορεί να μοιάζει με κούκλα, αλλά είναι δυνατή. Της αρέσει να γκρεμίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι και να την πετάνε στον αέρα" λέει η Chloe.

Δείτε εδω φωτογραφίες και βίντεο από την πρώτη μέρα της Charlotte στο σχολείο!

Keywords
Τυχαία Θέματα