Πικέ: Δική μας υπόθεση να χάσουμε τον τίτλο

13:24 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την 16η αγωνιστική της La Liga η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο +9 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και στο +13 από την Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον είναι δική της υπόθεση να χάσει το πρωτάθλημα όπως υποστήριξε ο Πικέ.

Σε δηλώσεις του μετά το 4-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Η La Liga είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση να χάσουμε. Αυτή την στιγμή έχουμε ένα σοβαρό πλεονέκτημα, ωστόσο δεν

πρέπει να χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι. Αν χαλαρώσουμε ο κίνδυνος να βρεθούμε σε ένα αρνητικό σερί που να μην κερδίσουμε δυο ή τρία παιχνίδια θα μας κάνει να χάσουμε το πλεονέκτημα".
Για το 4-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Πικέ δήλωσε: "Το πρώτο μισάωρο ήταν δικό τους. Το γκολ της ισοφάρισης του Αντριάνο μας έδωσε ώθηση. Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που είναι δεύτερη".
Όσο για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο Πικέ δήλωσε: "Είναι μεγάλος παίκτης και κάνει εξαιρετική σεζόν. Τρέχει πολύ και δεν σε αφήνει ποτέ ήσυχο, είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα