Πίντο ο «εκλεκτός» του Φερέιρα

08:46 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Αντρέ Αλμέιδα Πίντο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τον 22χρονο Πορτογάλο να αποτελεί την επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το κέντρο της άμυνας. Ο Πίντο αγωνίζεται δανεικός στην Ολιανένσε από την Πόρτο, με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, σύμφωνα με την "Sportday" να έχει έρθει σε συμφωνία με τον

Παναθηναϊκό και έτσι το μόνο που μένει είναι να φύγει ο Πίντο από την Ολιανένσε και να έρθει στην Ελλάδα.

Από την μεριά του, και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό με τους "πράσινους" να έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Η λύση αυτή είναι ο Κροάτης στόπερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα επίσημο παιχνίδι φέτος.

Στα αγωνιστικά, με αρκετές αλλαγές και στόχο την πρόκριση θα παραταχθεί απόψε ο Παναθηναϊκός στην Νέα Σμύρνη για το παιχνίδι με τον Νέο Πανιώνιο στα πλαίσια της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκοπεύει να ξεκινήσει με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και αμυντική τετράδα τους Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνη και Σπυρόπουλο. Ο Βιτόλο μαζί με τον Σιμάο ή τον Καραγκούνη θα είναι στα χαφ, Ζέκα και Κουίνσι θα είναι στις πτέρυγες ενώ ο Κλέιτον θα κινείται λίγο πιο πίσω από τον Λέτο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Κοτσόλης, Πετρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα