Πήρε Μπονγκ ο Πανηλειακός

11:40 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

Σε μία ακόμη προσθήκη προχώρησε σήμερα ο Πανηλειακός καθώς απέκτησε τον μέσο Κέινς Νούκ Μπόνγκ. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής από το Καμερούν (γεννημένος στις 10.1.1993) ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο για λογαριασμό του Πανθρακικού και είχε τρεις συμμετοχές με την ομάδα της Θράκης στην Super League.
Ο Πανηλειακός είχε στο στόχαστρο του τον παίκτη και ύστερα από πολλές συζητήσεις κατάφερε να εξασφαλίσει

την συγκατάθεση του Πανθρακικού, που πιστεύοντας στην αξία του Μπονγκ, τον παραχωρεί δανεικό στην ομάδα του Πύργου, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να αναδειχθεί.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπονγκ έφθασε σήμερα στην Πύργο επιβεβαιώνοντας την συμφωνία ένταξης του στον Πανηλειακό και τέθηκε στην διάθεση του Πέτρου Δημητρίου.
Από εκεί και πέρα οι συζητήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του Πανηλειακού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν «ανοικτή» γραμμή με ορισμένες περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό, σε μία προσπάθεια να γίνουν ορισμένες επιλεκτικές κινήσεις.
Στο μεταξύ χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας με τον Πέτρο Δημητρίου να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, ενώ έχει μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει βρει στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στην Σιντριάδα.
Χαρακτηριστικά μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Οι συνθήκες στο αθλητικό κέντρο του Πανηλειακού είναι εξαιρετικές και μπορούμε και δουλεύουμε απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα. Προσωπικά θεωρώ ότι μπαίνουν οι σωστές βάσεις προκειμένου ο Πανηλειακός να προχωρήσει και να σταθεί με αξιώσεις σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football League. Οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα τα νέα δεδομένα και δουλεύουν πολύ σκληρά δείχνοντας επαγγελματική ευσυνειδησία. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και πρέπει να παρουσιασθούμε πανέτοιμοι στις νέες προκλήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα