Πήρε εκδίκηση ο Γκαλινάρι

10:11 2/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα 24ωρο πριν, ο Ντανίλο Γκαλινάρι αμαρκάριστος αστοχούσε σε λέι απ με τους Ντένβερ Νάγκετς να χάνουν την ευκαιρία να φύγουν νικητές από το "Staples Center". Ωστόσο ο Ιταλός φόργουρντ πήρε γρήγορα την ρεβάνς καθώς οι δυο ομάδες τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες, αυτή την φορά στο Ντένβερ, με τον Γκαλινάρι να σημειώνει 20 πόντους και να οδηγεί τους Νάγκετς στην νίκη με 99-90. Οι Λέικερς συνέχισαν τις μέτριες εμφανίσεις τους με τον Κόμπι Μπράιαντ να μην μπορεί να χαρεί το γεγονός πως είναι πλέον ο 5ος παίκτης στην ιστορία του NBA

που ξεπερνά τους 28.000 πόντους, χάρη στους 16 πόντους που σημείωσε.

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται πιστοποίησαν οι Σικάγο Μπουλς συντρίβοντας τους Μέμφις Γκρίζλις με 104-64 φτάνοντας έτσι τις 4 νίκες σε 5 παιχνίδια. Με τους Μπούζερ και Μπρούερ να πετυχαίνουν από 17 πόντους ο καθένας έναν περισσότερο από τον Ρόουζ, η διαφορά για τους Μπουλς έφτασε μέχρι και τους 46 πόντους με τους Ντέιβις και Γιάνγκ να είναι οι μόνοι που ξεχώρισαν από τους Γκρίζλις σημειώνοντας από δέκα πόντους ο καθένας.

Οι Μαϊάμι Χιτ συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους καθώς πέτυχαν την 5η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια επικρατώντας των Σάρλοτ Μπόμπκατς με 129-90. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους Χιτ καθώς για πρώτη φορά ξεκινάνε με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ το +39 αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη, σε έκταση, νίκη στην ιστορία της ομάδας. Ο Κρις Μπος με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Χιτ ενώ από τους Μπόμπκατς διασώθηκε μόνο ο Γουάιτ με 21 πόντους.

Τέλος σε ένα σερί 18 ηττών από την περασμένη περίοδο έβαλαν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς οι οποίοι κέρδισαν τους πρωταθλητές Ντάλας Μάβερικς με 99-80 χάρη σε ένα σερί 15-0 προς το τέλος του παιχνιδιού. Μεγάλος πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης ήταν ο Κέβιν Λοβ με 25 πόντους και 17 ριμπάουντ με τους Μάβερικς να συνεχίζουν να απογοητεύουν γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα σε πέντε παιχνίδια παρά τους 21 πόντους του Νοβίτσκι.

Στην Ουάσινγκτον, οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν των Ουίζαρντς με 94-86 χάρη στο τριπλ νταμπλ του Ραζόν Ρόντο ο οποίος είχε απολογισμό 18 πόντους, 14 ασίστ και 11 ριμπάουντ. Ο Γουόλ με 19 πόντους, 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ ξεχώρισε από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Τέταρτη νίκη σε πέντε παιχνίδια για τους Ορλάντο Μάτζικ οι οποίοι κέρδισαν τους Τορόντο Ράπτορς με 102-96 με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Άντερσον και τον Χάουαρντ με τον πρώτο να σημειώνει 24 πόντους, τον δεύτερο 19 ενώ ο Ρέντικ πέτυχε 21 πόντους. Ο Μπαρνιάνι με 28 πόντους ήταν αυτός που προσπάθηησε περισσότερο από τους Ράπτορς.

Πρώτη ήττα για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς μετά από τρεις αγώνες με "δράστες" τους Λος Άντζελες Κλίπερς που επικράτησαν με 93-88. Ο Γκρίφιν με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Κλίπερς με τον Κρόφορντ να σημειώνει 23 πόντους για τους Μπλέιζερς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν τα ξημερώματα στο NBA
Ορλάντο Μάτζικ-Τορόντο Ράπτορς 102-96
Άντερσον 24, Ρέντικ 21, Χάου

Keywords
Τυχαία Θέματα