Πήρε Φιγκερόα ο Φάμπρι

13:46 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, 19:30, ολοκληρώθηκε με την σημερινή προπόνηση και ο Φάμπρι αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Λουτσιάνο Φιγκερόα.
Ο Αργεντινός επιθετικός τις τελευταίες μέρες συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις ωστόσο η συμμετοχή

του στην αποστολή είναι κυρίως για ψυχολογικούς λόγους καθώς δεν θα χρησιμοποιηθεί κατευθείαν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι μιας και απέχει από την δράση για πάνω από πέντε μήνες. Κανονικά προπονήθηκε ο Χαμπίμπ Σο ο οποίος τέθηκε στην διάθεση του Φάμπρι για το αυριανό ντέρμπι.
Ο Φάμπρι άφησε εκτός αποστολής ξανά τον Καζιγιάμα αλλά και τους Ταμπάκη, Φουρλάνο, Αποστολόπουλο, Τοτσέ, Κουίνσι, Χουχούμη, Βελάσκες, Ντίνα, Κουσίδη, Δώνη, Μαρινάκη.

Σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο Καρνέζης θα είναι τερματοφύλακας, δεξί μπακ ο Σεϊταρίδης, στόπερ οι Μπουμσόνγκ και Πίντο ή Τριανταφυλλόπουλος, με τον Μασίνο να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Το ένα αμυντικό χαφ θα είναι σίγουρα ο Βιτόλο ο οποίος θα έχει δίπλα του, κατά πάσα πιθανότητα, τον Σο, ο Μαυρίας με τον Σισοκό θα κινούνται στις πτέρυγες ενώ ο Ζέκα θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που θα είναι είτε ο Εσπάρθα είτε ο Φορναρόλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα