Πήρε φόρα και δεν σταματά το Ντένβερ του Κουφού!

09:42 24/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την 15η συνεχόμενη νίκη τους πανηγύρισαν οι Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι επικράτησαν των Σακραμέντο Κινγκς με 101-95 εντός έδρας. Για ακόμα μια φορά βασικός ο Κώστας Κουφός, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Έλληνας σέντερ, τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και εννέα ριμπάουντ στα 26 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες των νικητών.

Πρώτος σκόρερ των Νάγκετς ήταν ο Ντανίλο Γκαλινάρι με 19 πόντους, ενώ 17 πρόσθεσε ο Κένεθ Φαρίντ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα

της ομαδικότητας των «σβόλων», είναι το γεγονός πως συνολικά έξι παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, μεταξύ αυτών και οι πέντε βασικοί.

Από τους Κινγκς, που το πάλεψαν στην 3η περίοδο, αλλά δεν κατάφεραν να σταματήσουν το τρένο, ονόματι Νάγκετς, ξεχώρισε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με 24 πόντους. Αυτή ήταν η 17η σερί εντός έδρας νίκη για τους Νάγκετς, οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση της Δύσης με 11 αγώνες να απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Βρήκαν την υγειά τους με Άντονι

Με τον «Μέλο» να σταματά στους 28 πόντους αυτή τη φορά, οι Νικς είχαν πολύ εύκολο έργο, διαλύοντας τους Ράπτορς με 110-84, φτάνοντας τις τέσσερις σερί νίκες.

Το παιχνίδι τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει, καθώς οι Νικς ξεκίνησαν δυναμικά παίρνοντας μια διαφορά της τάξεως των 12 πόντων στο ημίχρονο. Από κει και πέρα έκαναν...πάρτυ προς τιμήν του 40χρονου πλέον Τζέισον Κιντ, ο οποίος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά του.

Εκτός από τον Άντονι, σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκε για ακόμα μια φορά ο Τζέι Αρ Σμίθ, σκοράροντας 25 πόντους, ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κένυον Μάρτιν με 18 πόντους.

Πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων για το Τορόντο, αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τίποτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μεγάλη νίκη για Γκρίζλις

Μπορεί να αγωνίστηκαν χωρίς τον Μαρκ Γκασόλ, αλλά οι Γκρίζλις κατάφεραν να φτάσουν στην 10η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη. Θύμα τους οι Μπόστον Σέλτικς, τους οποίους κέρδισαν με 110-106 σε ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζάρεντ Μπέιλις, ο οποίος με τους 30 πόντους που πέτυχε, έφτασε έναν μακριά από το ρεκόρ καριέρας του. Εκτός από τον Μπέιλις, ακόμα έξι παίκτες των «αρκούδων» σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Οι Σέλτικς ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, τρέχοντας ένα σερί 12-2 στα πρώτα λεπτά, το πάλεψαν , αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, παρά τους 26 πόντους του Πολ Πιρς και τους 21 του Τζόρνταν Κρόφορντ.

Με τη νίκη αυτή οι Γκρίζλις απέχουν πλέον τρεις νίκες μακριά, από το να ισοφαρίσουν το ρεκόρ της ομάδας με τις περισσότερες νίκες στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ, τις 50 της χρονιάς 2003-2004.

Τα αποτελέσματα της ημέρας

Σάρλοτ Μπόμπκατς- Ντιτρόιτ Πίστονς 91-92
Νιου Γιορκ Νικς- Τορόντο Ράπτορς 110-84
Σικάγο Μπουλς- Ιντιάνα Πέισερς 87-84
Μέμφις Γκρίζλις- Μπόστον Σέλτικς 110-106
Ντένβερ Νάγκετς- Σακραμέντο Κινγκς 101-95
Λ.Α Κλίπερς- Μπρούκλιν Νετς 101-95
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 101-92

Keywords
Τυχαία Θέματα