Πήρε το ντέρμπι ο ΟΦΗ

22:34 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 7η αγωνιστικής

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΦΗ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος

Με δύο πολύ όμορφα γκολ ο ΟΦΗ πήρε το τοπικό ντέρμπι με τον Πλατανιά επικρατώντας 2-1. Ο ΟΦΗ

άνοιξε το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ του Σίσιτς που με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι. Ο Πλατανιάς απείλησε στο 42' με εκτέλεση φάουλ του Γουναρίδη και μόλις στο 48' στο δεύτερο μέρος κατάφερε να ισοφαρίσει. Μετά από σέντρα η άμυνα του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να διώξει και ο Αναστασάκος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 50' ο σκόρερ του Πλατανιά απείλησε με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 65' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ουντότζι που δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Γουναρίδη. Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ είπε "όχι" και στον Αναστασάκο στο 77'. Τρία λεπτά μετά ο Λαμπρόπουλος με φοβερό σουτ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Πλατανιάς πίεσε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Παληγεώργος, Τζάνης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαρτσάκης (46'Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ, Ποτουρίδης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (68'Λαμπρόπουλος), Κουρδάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Σόουζα, Σίσιτς (84'Περογαβράκης), Ζορμπάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα