Πήρε βαθμό με Μπεντ

20:02 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ - 6η αγωνιστική
Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ 1-1
Γήπεδο: Βίλα Παρκ
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν σε αυτή την 6η αγωνιστική Άστον Βίλα και Γουέστ Μπρομ καθώς ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Οι "Χωριάτες" έφτασαν πλέον τους 5 πόντους, ενώ οι "Μπάγκις" έχουν 11 βαθμούς. Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους πάντως να ψάχνουν περισσότερο το γκολ και να έχουν ορισμένες καλές φάσεις. Το ματς στην επανάληψη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Μπρόμιτς. Στο 52' ο Μόρισον έκανε εξαιρετική σέντρα

και ο Λονγκ τελείωσε όμορφα την φάση για την ομάδα του για το 1-0. Απο εκεί και πέρα οι "Χωριάτες" ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν και η υπεροχή τους απέφερε καρπούς στο 80' όταν ο Μπεντ μετά απο φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Άστον Βίλα: Γκουζάν, Λόουτον, Φλάαρ, Κλαρκ, Μπένετ, Ελ Αχμαντί, Ντελφ (71' Μπάναν), Ολμπράιτον (66' Ν'Ζόγκμπια), Χόλμαν, Αγκμπονλαχόρ, Μπεντέκε (69' Μπεντ).
Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Τζόουνς (45' Ταμας), ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ποπόφ, Μουλούμπου, Γιάκομπ, Γκέρα, Μόρισον, Μπραντ (40' Ντόρανς), Λονγκ (72' Λουκάκου).

Keywords
Τυχαία Θέματα