Πλάνο με Κάρλος

17:32 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Οι απουσίες των Βάργκας και Λαγού δεν επιτρέπουν στον Νίκο Κωστένογλου να παίξει με τριάδα χαφ (και) το Σάββατο στην Αρκαδία απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο προπονητής της ΑΕΚ για να έχει ένα ποδοσφαιριστή με ικανότητα να κρατήσει μπάλες και να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας, προσανατολίζεται στην επιστροφή του Χοσέ Κάρλος στην 11αδα (έχει να παίξει από τις 5 Δεκεμβρίου

και το ματς με τον Πανιώνιο). Ο Ισπανός μέσος θα είναι το δεκάρι της Ένωσης, έχοντας πίσω του δύο αμυντικά χαφ. Ο «σίγουρος» είναι ο Καφές και αύριο θα φανεί αν θα είναι ο δεύτερος ο Μάκος (αν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις) ή ο Ρίκκα.

Στην άμυνα η τετράδα δεν άλλαξε συγκριτικά με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ και αποτελούνταν από τους Κοντοέ – Μανωλά στα στόπερ και Γεωργέα – Καράμπελα στα άκρα. Ερωτηματικό αποτελεί αν θα υπάρξει αλλαγή στην επίθεση. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Λυμπερόπουλου στην κορυφή και αυτή του Λεονάρντο στο ένα άκρο, ενώ για την άλλη θέση «παλεύουν» οι Κλωναρίδης – Σιαλμάς. Σήμερα πάντως η δοκιμή με τους βασικούς έδειξε μόνο τον «Λύμπε», αφού επιθετικά άκρα δεν υπήρχαν (χωρίστηκαν σε τρεις 8αδες).

Keywords
Τυχαία Θέματα