Πλάνο πενταετίας για την Βασίλισσα έχει ο Μάκης Αγγελόπουλος

12:38 28/10/2014 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της Ωρας των Σπορ αναφέρει τα μακρόπνοα σχέδια του νέα μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Μάκη Αγγελόπουλου. Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Ήταν μια επώδυνη ήττα η προχθεσινή από τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Όμως, οι διοικούντες την ΑΕΚ

και εν προκειμένω ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος μπήκε ζεστά στην ΚΑΕ ΑΕΚ, δεν πτοούνται. Ο στόχος παραμένει υψηλός. Ο κ. Αγγελόπουλος , που ήλθε για να μείνει, έχει ορίζοντα πενταετίας!
Ο γνωστός «Ενωσίτης» επιχειρηματίας μπήκε να στηρίξει το εγχείρημα Αλεξίου και τη «Βασίλισσα» και έχει πλάνο. Το πλάνο συμπεριλαμβάνει και την κάλυψη των χρεών, που άφησε πίσω του ο (εξαφανισμένος) Κωνσταντίνος Κοτσάτος. Ο κ. Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να αλλάξει ή να ενισχύσει την ΚΑΕ σε όλα τα επίπεδα, ώστε να λειτουργεί σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα! Ο κ. Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να στελεχώσει την ΚΑΕ και με ανθρώπους του χώρου, που θα προκαλέσουν αίσθηση και που «μεταμορφώσουν» την εικόνα της. Ο κ. Αγγελόπουλος ακολουθεί μια συγκεκριμένη μεθοδολογία, από την στιγμή, που συντάχθηκε μ' αυτή την προσπάθεια, και τούτο δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Πρόθεση της διοίκησης είναι να βρεθούν και Γραφεία, που θα στεγάσουν τις υπηρεσίες της ΚΑΕ, αλλά και τα τρόπαια της «Βασίλισσας».
Αυτονόητο είναι βέβαια, ότι μαζί με τον Αλεξίου, επιχειρεί να φέρει εις πέρας και το «λίφτινγκ» το οποίο έχει αποφασιστεί. Στο πλαίσιο αυτό, η προσθήκη του Καρλ Ίνγκλις στην ομάδα. Ο Ίνγκλις, που δεν έχει υπογράψει ακόμα, είχε συνάντηση χθες με τον προπονητή της «Βασίλισσας», Βαγγέλη Ζιάγκο, ως συνέχεια μιας ολιγόλεπτης κουβέντας που είχαν προχθές οι δύο άνδρες στο ΟΑΚΑ, αφού στόχος ήταν-είναι να του μιλήσει για τον ρόλο του και τα σχέδια της ΑΕΚ.
Δεδομένο είναι, ότι ταυτόχρονα οι «Ενωσίτες» υπεύθυνοι δίνουν μάχη με τον χρόνο για την απόκτηση ψηλού, με την αμερικανική αγορά να βρίσκεται πάντα σε προτεραιότητα, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί διαφορετική, τουλάχιστον, ως προς το ρόστερ στην αναμέτρηση της Δευτέρας με Ολυμπιακό.
Ο Μάκης Αγγελόπουλος έλειπε στο εξωτερικό και δεν παρακολούθησε την αναμέτρηση με Παναθηναϊκό, αλλά είχε ενημέρωση για ό,τι συνέβη. Επίσης, είχε επικοινωνία και με τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Οι επαφές είναι διαρκείς προκειμένου η ομάδα να αλλάξει πρόσωπο. Η λέξη «υπομονή» είναι σύμφυτη με την ύπαρξη της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα