Πληροφορίες για 50 προσαγωγές!

15:32 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το όσα συνέβησαν στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και προκάλεσαν την διακοπή της συνεδρίασης φαίνεται πως ήταν μόνο ένα από τα ...επεισόδια που παίχτηκαν σήμερα και δείχνουν την οργή του κόσμου της ΑΕΚ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η αγαπημένη τους ομάδα.
Ο NovaΣΠΟΡ FM μετέδωσε πριν από λίγο ότι αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν πως ένα μέρος των οπαδών της ΑΕΚ, αποχωρώντας από τα γραφεία της διοργανώτριας, κατευθύνθηκε στα γραφεία του Πέτρου Παππά, στο Μαρούσι, προκειμένου

να εκφράσουν και εκεί την αγανάκτησή τους. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας, η οποία οδήγησε σε 50(!) προσαγωγές, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί επισήμως κάποια σύλληψη.
Επίσης, ο NovaΣΠΟΡ FM μετέδωσε ότι αυτή την ώρα οι δύο αντιπρόεδροι του ΟΣΦΠ, Γιάννης Μόραλης και Σάββας Θεοδωρίδης καταθέτουν στο τμήμα αντιμετώπισης αθλητικής βίας για τις στιγμές έντασης στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας κατά τη διάρκεια των οποίων υποστηρίζουν -μεταξύ άλλων- ότι έχασαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα