«Πληρωμές και σωτηρία»

23:11 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Για την πορεία του Νέου Πανιωνίου μίλησε ο Άκης Μάντζιος, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα παρά τα προβλήματα.

«Εισηγήθηκα στη διοίκηση να μείνουν όλοι όσοι βρίσκονται τώρα στο ρόστερ της ομάδας, αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα είναι να πληρωθούν όλα τα παιδιά», είπε αρχικά ο Μάντζιος και έσπευσε να μιλήσει για μεταγραφές. «Θα κάνουμε και κάποιες προσθήκες με παίκτες έτοιμους που δεν θα χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, εξετάζουμε και τη λύση των δανεικών παικτών, αρκεί

να είναι καλές περιπτώσεις», επεσήμανε, λοιπόν, ο προπονητής του Πανιωνίου, ο οποίος εν συνεχεία μίλησε για τις θέσεις που κρίνει πως απαιτείται ενίσχυση για την ομάδα του. Έτσι τόνισε πως στόχος είναι ένας τερματοφύλακας, ένας μέσος και ένας δεύτερος επιθετικός, επαναλαμβάνοντας, πάντως, ότι πρωταρχικό μέλημα είναι να δοθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα.

Όσο για τους στόχους της ομάδας τη φετινή χρονιά, φρόντισε να είναι ξεκάθαρος. «Η παραμονή μας στην κατηγορία θα κριθεί από τα οκτώ εντός έδρας παιχνίδια στο δεύτερο γύρο, αλλά νομίζω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα διεκδικήσουμε απλώς την παραμονή μας, αλλά θα τερματίσουμε ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα