Ίσως δώσει 140 εκ. η Μπάρτσα για Νεϊμάρ

15:00 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα έδωσε, επίσημα, 57.1 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Νεϊμάρ, αλλά η μεταγραφή του Βραζιλιάνου φορ είναι πολύ πιθανόν να κοστίσει πολύ παραπάνω, συγκεκριμένα 140 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας MARCA, από τα 57.1 εκατομμύρια ευρώ, τα 17.1 εκ. ευρώ πήρε η Σάντος και τα 40 εκ. ευρώ η εταιρεία

του Νεϊμάρ και του πατέρα του.Ακόμα, όμως η Σάντος πρέπει να πάρει 7,9 εκατομμύρια ευρώ από την Μπαρτσελόνα σχετικά με τις μεταγραφές τριών νεαρών παικτών.

Επίσης, είχαν συμφωνηθεί δυο φιλικά ματς μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σάντος, εκ των οποίων έχει γίνει το ένα. Για το άλλο, που η ομάδα της Βραζιλίας έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αν δεν γίνει η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πληρώσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση. Ακόμα αν ο Νεϊμάρ, είναι κάποια στιγμή στους τρεις φιναλίστ για την «Χρυσή Μπάλα» οι Καταλανοί θα δώσουν άλλα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Υπάρχει όμως και η υπόθεση της εταιρίας «DIS Esporte», η οποία έχει το 45% των δικαιωμάτων του παίκτη και πήρε εφτά εκατομμύρια ευρώ από την μεταγραφή ενώ θεωρεί ότι θα έπρεπε να πάρει 32 εκατομμύρια.

Αυτή η υπόθεση είναι στα δικαστήρια της Βραζιλίας. Παράλληλα, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Κάσες, έχει καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ κατηγορώντας τον για υπεξαίρεση κάποιου μέρους των χρημάτων που δόθηκαν για την μεταγραφή.

Δείτε την φωτογραφία με τα στοιχεία της μεταγραφής του Νεϊμάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα