Πλήρωσε 3,46 εκατ. δολάρια, για να φάει με τον Μπάφετ!

13:14 11/6/2012 - Πηγή: AEK365

Εσείς πόσα χρήματα θα δίνατε για να φάτε με κάποιον διάσημο; Κάποιος... ανοιχτοχέρης θεώρησε ότι 3,46 εκατ. δολάρια αρκούν για να δειπνήσει με τον διάσημο επενδυτή Γουόρεν Μπάφετ!

Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε κατά τα διάρκεια μιας online δημοπρασίας για φιλανθρωπικό σκοπό, όπου όποιος έδινε τα περισσότερα θα κέρδιζε ένα δείπνο με τον Μπάφετ.

Το ποσό των 3,46 εκατ. που τελικά ήταν και το τελικό, αποτελεί ιστορικό ρεκόρ. Πέρυσι στην ίδια δημοπρασία είχαν συγκεντρωθεί... μόλις 2,6 εκατ. δολάρια! Τα στοιχεία

του πλειοδότη πάντως δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο μπορεί να καλέσει στο δείπνο, που θα γίνει στη Ν. Υόρκη, άλλα επτά άτομα. Το δείπνο αυτό θεωρείται από πολλούς ένα καλό διαβατήριο για τον κόσμο των μεγαλοεπενδυτών.

Η δημοπρασία αυτή διεξάγεται τα τελευταία 13 χρόνια και σκοπός είναι η ενίσχυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Glide» του Σαν Φρανσίσκο η οποία βοηθάει σημαντικά υποσιτισμένους ανθρώπους, μάχεται υπέρ της προστασίας των γυναικών και κατά της οικογενειακής βίας.

Ένας από τους πιο θερμούς της υποστηρικτές είναι ο 81χρονος Γουόρεν Μπάφετ καθώς θεωρεί ότι αυτή η φιλανθρωπική οργάνωση είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές στον κόσμο.

Ο Μπάφετ είναι ο τρίτος πιο πλούσιος άνθρωπος παγκοσμίως, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, με περιουσία που ανέρχεται στα 44 δισεκατομμύρια δολάρια! Είναι γνωστός τόσο για τις πανέξυπνες επενδύσεις του, όσο και για τον μετριοπαθή τρόπο ζωής του παρά τα λεφτά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα