Ποδαρικό με το δεξί η ΑΕΚ

00:01 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ πέτυχε τον στόχο της και έφυγε νικήτρια από το κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με 3-1 σετ απέναντι στην Αργυρούπολη. Η Ένωση έδειξε την απαραίτητη συγκέντρωση απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο παίρνοντας παράλληλα και ψυχολογικό κουράγιο ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής. H ροή της αναμέτρησης βοήθησε τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματθαίο Φορτούνα

να ρίξει στη «μάχη» και το νεαρό, Γιάννη Παπαχρήστου, ο οποίος πήρε γεύση από τα πολλά που θα ακολουθήσουν.

Το ματς

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο σετ του αγώνα με την ΑΕΚ όμως να βγάζει το απαραίτητο πάθος και με καλύτερες επιθετικές ενέργειες να παίρνει προβάδισμα με 1-0 στα σετ.

Έπειτα η Ένωση έδειξε να χάνει τον ρυθμό της και αυτό η Αργυρούπολη φρόντισε να το εκμεταλλευτεί ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τους «κιτρινόμαυρους» να μπαίνουν πιο δυναμικά όμως στο επόμενο σετ για να καταφέρουν να πάρουν εκ νέου το πάνω χέρι και να τελειώσουν μια ώρα νωρίτερα το ματς. Έτσι κι έγινε με όλους τους παίκτες να βγάζουν στο ταρτάν τον καλύτερό τους εαυτό και να παίρνουν με άνεση ακόμα ένα σετ που τους έφερνε ένα βήμα από τη νίκη.

Ο μονόλογος της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο τέταρτο σετ με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν σε καμία περίπτωση να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων. Έτσι το 3-1 σετ είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα που δίνει παράλληλα ψυχολογικό κουράγιο, αλλά και βαθμολογική άνοδο με την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β Εθνικής.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο κόσμος έδωσε το «παρών» στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφεια, δημιούργησε μια ζεστή ατμόσφαιρα και ώθησε τους παίκτες του Ματθαίου Φορτούνα σε μια σημαντική νίκη.

Τα σετ: 25-23,20-25, 25-16, 25-16

Keywords
Τυχαία Θέματα