Ποιος χρειάζεται τον Μπέιλ;

17:31 18/8/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-1
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Είναι το αστέρι της αλλά και χωρίς αυτόν τα πάει εξίσου καλά. Ο λόγος για τν Γκάρεθ Μπέιλ και την Τότεναμ που άνοιξε τη σεζόν με διπλό (1-0) επί της Κρίσταλ Πάλας.

H πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν ένα καλό σουτ του Σίγκουρντσον στο 35ο λεπτό, με τον Σπερόνι να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 40' ο Σολδάδο έβαλε την προβολή, με τον γκολκίπερ της Πάλας να διώχνει ξανά. Τελευταία καλή φάση για την Τότεναμ ήταν

η κεφαλιά του Τσαντλί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στην επανάληψη η Τότεναμ ξεκλείδωσε σχετικά γρήγορα την άμυνα της Παλας, καθώς στο 49' ο Μόξεϊ έκοψε με το χέρι μέσα στην περιοχή την μπάλα, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και ο Σολδάδο από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0 για τα «σπιρούνια». Στο 69ο λεπτό το σουτ του Σίγκουρντσον έξυσε το δοκάρι της Πάλας ενώ στο 83' την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Φίλιπς. Στο 89ο λεπτό ο Γιορίς απέκρουσε διαδοχικά σουτ του Ντιγκακόι και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του Λονδίνου.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουόρντ, Γκάμπιντον, Ντιλέινι, Μόξεϊ, Ντιγκατσόι, Γέντινακ, Γκάρβαν (66' Σαμάκ), Ντόμπι (66' Φίλιπς), Γκέιλ, Γουίμπραχαμ (66' Γουίλιαμς)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Λένον, Ντεμπελέ (57' Καπουέ), Τσαντλί, Σίγκουρντσον, Παουλίνιο, Σολδάδο (84' Ντεφό)

Keywords
Τυχαία Θέματα