«Πόλεμος στην παράγκα μέχρι τελικής πτώσης»

08:53 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δυο μέρες μετά τα όσα συνέβησαν στα Χανιά στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε αποφασισμένος να πολεμήσει μέχρι τελικής πτώσης την... παράγκα.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε: "Θα πολεμήσουμε μέχρι τελικής πτώσης την παράγκα. Αρχίσαμε κάτι και στόχος είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο".
Χθες ο Αλαφούζος είχε πολύωρη σύσκεψη με τους

συνεργάτες του για τον τρόπο που θα αντιδράσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την διαιτησία του Αρετόπουλου. Ο επικεφαλής της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" αποκάλυψε πως αρκετοί φίλοι της ομάδας τον προτρέπουν να πάρει τον Παναθηναϊκό και να φύγει από την Super League ενώ συζήτησε και το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες ΠΑΕ που έχουν και αυτές παράπονα από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται το πρωτάθλημα ενώ συζητήθηκε και η περίπτωση δημιουργίας νέας Λίγκας.
Ο Αλαφούζος μιλώντας στους συνεργάτες του υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να περάσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος γιατί, όπως είπε, δεν είναι σύννομη ενώ η σκέψη να πάψει ο Παναθηναϊκός να στέλνει παίκτες στην Εθνική Ελλάδας απορρίφθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα