Πολλά χαμόγελα από Βλάχο!

15:22 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Δύο θα είναι η σημερινές προπονήσεις για την ΑΕΚ, με την πρωινή να ολοκληρώνεται πριν από λίγο και στην οποία ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε και πάλι έμφαση στην σωστή ανάπτυξη και τους αυτοματισμούς. Μετά τα χθεσινά «γκάζια» που έβαλε στους παίκτες του, ο προπονητής της Ένωσης έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο σήμερα και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του: «Επιτέλους. Πολύ ωραία. Αυτές είναι σέντρες. Μπράβο σας, είστε τέλειοι σήμερα», φώναζε συνεχώς στους παίκτες του και αυτοί συνέχιζαν

να εκτελούν την άσκηση στην εντέλεια.

Μάλιστα, σε άλλη άσκηση, που είχε να κάνει με την κυκλοφορία της μπάλας, επιβράβευσε και πάλι τους παίκτες του, δικαιολογώντας παράλληλα και τον εαυτό του, για τις χθεσινές φωνές του: «Εγώ θα σας φωνάζω γιατί είμαι τελειομανής. Θα σας βρίζω και από αυτά εσείς θα καταλαβαίνεται πότε αλλάζει κάτι. Θέλω να βάζετε φαντασία στο παιχνίδι σας. Να κάνετε αυτό που δεν περιμένει ο αντίπαλος. Θέλω να βλέπω γκολ. Χωρίς γκολ η ομάδα δεν κερδίζει. Ξέρω ότι είναι δύσκολες αυτές οι προπονήσεις και πως είστε κουρασμένοι. Όμως εδώ γίνεται η σωστή δουλειά», για να δώσει το παράγγελμα να ξεκινήσει η επόμενη άσκηση.

Ο Βλάχος γνωρίζει πως στα χέρια του δεν έχει εξολοκλήρου επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και είναι αναγκασμένος να λειτουργεί και ως... παιδαγωγός. Πρέπει να βρει την κατάλληλη φόρμουλα ώστε και οι ποδοσφαιριστές του να αφομοιώνουν όλα όσα τους ζητάει και παράλληλα να «παίζει» σωστά με την ψυχολογία τους, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Και μέχρι στιγμής δείχνει να τα καταφέρνει πολύ καλά, με τους παίκτες να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που γίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα