Πολύ δύσκολα ο Σο

08:49 28/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στην χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Χαμπίμπ Σο εξακολουθούσε να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο με το ιατρικό επιτελείο να εντοπίζει ερεθισμό στο συγκεκριμένο σημείο και έτσι, αυτή την στιγμή, η συμμετοχή του Σενεγαλέζου χαφ στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ

είναι εξαιρετικά απίθανη.
Ο Φάμπρι θα περιμένει να δει τον Σο και στην σημερινή προπόνηση και εκεί θα μάθει αν μπορεί να υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, 19:30. Σε περίπτωση που ούτε σήμερα, ο Σο δεν προπονηθεί κανονικά τότε πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι 100% έτοιμος μέχρι την Κυριακή.
Σε μια τέτοια περίπτωση, την θέση του θα πάρει ο Ζέκα που θα είναι παρτενέρ του Βιτόλο στα χαφ με τον Εσπάρθα να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο Φορναρόλι.
Όσο για τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, προπονήθηκε και χθες κανονικά αλλά οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν τον Φάμπρι πως έστω και λίγα λεπτά να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ είναι πολύ πιθανόν να πάθει θλάση καθώς απέχει αρκετό καιρό από την δράση ο Αργεντινός επιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα