«Πολύ σημαντική η πρόκριση»

17:47 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες ώρες αναχώρησε για το Έντμοντον του Καναδά η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών. Οι 13 παίκτες που ανακοίνωσε χθες ο Ντράγκαν Άντριτς θα λάβουν μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά που ξεκινάει την 1η Απριλίου, με στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Στην αποστολή της «γαλανόλευκης» βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Βαγγέλης Δελακάς. Ο διεθνής αμυντικός

μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για το προολυμπιακό τουρνουά και φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της εθνικής, ενώ δεν έδειξε να φοβάται κάποιον αντίπαλο:

«Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Αυτός είναι ο στόχος μας και πάμε να τα καταφέρουμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Θεωρώ πως όλες οι ομάδες είναι ισάξιες. Ίσως το Μαυροβούνιο να ξεχωρίζει. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ηθικό της ομάδας και αν αυτό επηρεάστηκε από τον αποκλεισμό από το World League τόνισε: «Δεν μας απογοητεύει καθώς ήταν ένας άλλος στόχος. Η πρόκριση στην Ολυμπιάδα είναι πολύ σημαντική για εμάς και δεν μας επηρεάζει τίποτα».

Για την κατάσταση της εθνικής σχολίασε: «Μετά την προετοιμασία μας είμαστε πλέον σε αγωνιστική ετοιμότητα. Τώρα πάμε για τη νίκη κόντρα σε κάθε αντίπαλο», ενώ πρόσθεσε «Εκεί που θα στηριχθούμε είναι η άμυνά μας. Δεν πιστεύω πως έχουμε κάποιο εμφανές μειονέκτημα ως ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα