«Πολυβόλο» η Ατλέτικο

23:55 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 9ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλντερόν

Εκπληκτική εμφάνιση για την Ατλέτικο που «σκόρπισε» με 4-0 την Ουντινέζε και την έπιασε την πρώτη θέση του ομίλου. Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το

σκορ μόλις στο 7' με τον Αντριάν και πέντε λεπτά μετά έκρυψαν την μπάλα και ο ίδιος παίκτης, αυτή τη φορά με κεφαλιά, έκανε το 2-0. Η Ατλέτικο είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 35' πέτυχε και τρίτο γκολ αυτή τη φορά με τον Ντιέγκο. Η Ουντινέζε προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη και στο 64' είχε δοκάρι με τον Αμπτίν όμως τρία λεπτά μετά ο Φαλκάο έκοψε τον αέρα των Ιταλών κάνοντας το 4-0.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Περέα, Γκοδίν, Ντομίνγκεθ, Αντόνιο Λόπεθ, Γκάμπι, Μάριο Σουάρες, Ντιέγκο (70'Κόκε), Τουράν, Αντριάν (77'Σάλβιο), Φαλκάο (83'Πίτσι).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Έκστραντ, Ντανίλο, Ντομίτσι (71'Μπάστα), Περέιρα, Αγκιεμάνγκ-Μπαντού, Ντουμπάι, Μπατότσιο, Νέουτον, Φαμπρίνι (24'Αμπντί), Φλόρο Φλόρες (86'Ίσλα).

ΣΕΛΤΙΚ-ΡΕΝ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σέλτικ Παρκ

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Σέλτικ γύρισε το ματς, νίκησε με 3-1 τη Ρεν και ελπίζει σε πρόκριση. Με το καλημέρα οι Γάλλοι «πάγωσαν» το γήπεδο καθώς στο 2ο λεπτό ο Μανγκανέ με κεφαλιά έκανε το 0-1. Η Σέλτικ προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στον 30' με τον Άντονι Στόουκς να ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (43') ο Σαμαράς με εξαιρετική πάσα έβγαλε μόνο του τον Στόουκς που δεν αστόχησε και πάλι και γύρισε το ματς κάνοντας το 2-1. Καλός ο ρυθμός και στο δεύτερο μέρος με τον Σαμαρά να φτιάχνει ένα ακόμα γκολ στο 82' και τον Χούπερ να σφραγίζει τη νίκη της Σέλτικ με το 3-1. Τέσσερα λεπτά μετά η Ρεν έμεινε με δέκα όταν είδε δεύτερη κίτρινη ο Μ'Βιλά.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Τσα, Μαϊστόροβιτς, Λόοβενς (46'Φρέιζερ), Μάθιους, Φόρεστ (79'Χούπερ), Γουανγιάμα, Καγιάλ, Σαμαράς, ΜακΚόρτ (66'Κόμονς), Στόουκς.

ΡΕΝ: Κόστιλ, Ντανζέ, Μανγκανέ, Μάντζιεκ, Θεοφίλ-Καθρίν, Τετέι, Μ'Βιλά, Παγιό, Πιτρόιπα, Μπουκαρί (58'Μοντανό), Φερέ (70'Χατζί).

Keywords
Τυχαία Θέματα