Ποντάρει στη ρευστότητα ο Βιντιάδης

09:53 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Όλα τα λεφτά σας στις 10 Δεκεμβρίου". Αυτός είναι κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, τονίζοντας ότι οι "Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς προχώρησαν εντατικά χθες τις επαφές τους με πολλούς μάνατζερ (δύο εξ αυτών μάλιστα βρέθηκαν στα Σπάτα), στους οποίους ξεκαθαρίστηκε ότι αν δεχτούν την πρόταση της ΑΕΚ θα έχουν εξοφληθεί όλα τα οφειλόμενά τους, το αργότερο σε δύο εβδομάδες. Ικανοποίηση και ανακούφιση χθες στην ομάδα Βιντιάδη, για την

οριστικοποίηση της δόσης που θα πάρει η Ελλάδα στις 13/12 καθώς απομακρύνθηκε εντελώς ο κίνδυνος πτώχευσης για τη χώρα και παράλληλα η ανησυχία για το ρίσκο της επένδυσής τους στην ΑΕΚ". Επιπλέον, η ΩΡΑ φιλοξενεί δηλώσεις του Γιώργου Αλεξόπουλου, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως πρόθεσή του δεν είναι να κάνει κακό στην ΑΕΚ, αλλά να διασφαλίσει τα χρήματά του, που του οφείλονται ακόμα και όταν ήταν παίκτης της ΑΕΚ!

SPORTDAY

Το θέμα με την προσφυγή του Γιώργου Αλεξόπουλου τονίζεται από την εφημερίδα η οποία γράφει σχετικά: "Πιέζει την ΠΑΕ ο Αλεξόπουλος". Σχετικά με τα διοικητικά η SD σημειώνει: "Σήμερα τα... καυτά ραντεβού των ανθρώπων του Βιντιάδη", για να προσθέσει στο ρεπορτάζ: "...Το μήνυμα του υποψηφίου επενδυτή και των συνεργατών του σε αυτούς με τους οποίους έχουν γίνει επαφές είναι πως εφόσον δεχτούν «κούρεμα» των οφειλομένων τους μέχρι και 40%, τότε θα εξοφληθούν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Αρκετοί εκ των πιστωτών δείχνουν από διαλλακτικοί ως θετικοί γνωρίζοντας πως αν δεν ολοκληρωθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, η χρεοκοπία της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι προ των πυλών και κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη περισσότερα χρήματα.

Η χθεσινή εξέλιξη με την εξασφάλιση της δόσης και της αποτροπής της χρεοκοπίας της χώρας φέρεται να ικανοποίηση τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του, καθώς είδαν το ρίσκο της (πιθανής) επένδυσής του στην ΠΑΕ ΑΕΚ να μειώνεται.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ελπίζει στην υπομονή των πιστωτών και περιμένει, μην έχοντας εναλλακτική λύση και διαπραγματευτικά όπλα. Πάντως η θηλιά μέρα με τη μέρα σφίγγει και περισσότερο. Ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για χρέη προς παλιούς παίκτες είναι ορατός, ενώ και οι παίκτες της τωρινής ομάδας (όπως και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ) είναι στα όριά τους".

GOAL

Με τα αγωνιστικά και δη την πιθανή συμμετοχή του Κώστα Κοτσαρίδη ως βασικός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ασχολείται πρωτοσέλιδα η εφημερίδα, στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. "Ο πρώην αρχηγός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του με τα κιτρινόμαυρα", γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, η οποία για τα διοικητικά σημειώνει: "Ορίζοντα προοπτικής δείχνει ο Βιντιάδης στους πιστωτές και αποπληρωμή τους μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη στιγμή που θα συμφωνήσουν στο... κούρεμα".

LIVE SPORT

Δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου φιλοξενεί η εφημερίδα, με κεντρικό θέμα το γεγονός ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν έχει δώσει ως τώρα μία οικονομική βοήθεια στην ΠΑΕ, με τον Δημητρέλο να τονίζει: "Δεν μπορώ να τον πιέσω για λεφτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα