«Ποτέ δε θα ξεχάσω τον αγώνα με τον Πανθρακικό»

15:22 16/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τον υποβιβασμό της ΑΕΚ χαρακτήρισε ως χειρότερη στιγμή της καριέρας του ο Παύλος Μητρόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Top Scorer...

-Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής τι δουλειά θα ήθελες να κάνεις;

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω πιλότος. Με ιντρίγκαρε το να βρίσκομαι στον αέρα. Ωστόσο, δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο και έτσι εγκατέλειψα αυτά μου τα σχέδια και αφοσιώθηκα στη μπάλα»

-Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στην καριέρα σου;

«Η πιο ευτυχισμένη μου στιγμή είναι η έξοδος στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Όσο για τη χειρότερη, δεν μπορεί να είναι άλλη από τον υποβιβασμό της ΑΕΚ. Ποτέ μου δεν θα ξεχάσω τον αγώνα με τον Πανθρακικό, όπου οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός της ομάδας».

-Πάντως, πέρσι έκανες καλή σεζόν με την ΑΕΚ...

«Η περσινή αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε δύσκολα για μένα. Βρέθηκα από τη Σούπερ Λίγκα να αγωνίζομαι στη δεύτερη κατηγορία με τη φανέλα του Παναιτωλικού και μάλιστα με έναν προπονητή που δεν με πίστευε. Δεν είχαμε καλές σχέσεις. Στη συνέχεια ήρθε η μεταγραφή στην ΑΕΚ και οι καλές εμφανίσεις. Όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν εξαιρετικά, ωστόσο κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα με αποκορύφωμα την ήττα από τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ τα χάλασαν όλα».

-Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σου όνειρο;

«Θέλω πολύ να αγωνιστώ με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας. Είναι όνειρο για κάθε αθλητή να φορά τη γαλανόλευκη και να εκπροσωπεί τη χώρα του. Από εκεί και πέρα όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να παίξω σε ομάδα του εξωτερικού...».

-Σε ποιο πρωτάθλημα του εξωτερικού θα ήθελες να αγωνιστείς;

«Στην Πρέμιερ Λιγκ. Νομίζω πως το αγγλικό πρωτάθλημα μου ταιριάζει περισσότερο. Μακάρι κάποια στιγμή να αγωνιστώ εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα