«Ποτέ στον Ολυμπιακό»

12:29 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι το καμάρι του Παύλου Παπαϊωάννου. Η κόρη, του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ, Ραμόνα διαπρέπει στον στίβο, ενώ παράλληλα σπουδάζει στην Αθήνα. Η πανέμορφη Ραμόνα Παπαϊωάννου, εκτός από το αθλητικό DNA που έχει πάρει από τον πατέρα της, ακολουθεί και τα οπαδικά του αισθήματα... Τρελαμένος με την ΑΕΚ

ο μπαμπά, τρελαμένη και η κόρη... Διαβάστε όσα λέει η Ραμόνα Παπαϊωάννου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sportdog.gr:

Ραμόνα, τι κάνεις τον τελευταίο καιρό;

"Είμαι αθλήτρια στίβου στον ΓΣ Κόροιβου (Πάφος Κύπρου) και παράλληλα σπουδάζω στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών".

Πώς συνδυάζεις τον αθλητισμό με τις σπουδές; Η απόσταση Κύπρου και Ελλάδας είναι μεγάλη.

"Πηγαινοέρχομαι στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της προετοιμασίας μου με την Εθνική Κύπρου, έχω παραμελήσει λίγο τις σπουδές μου".

Σε ποιο αγώνισμα συμμετέχεις;

"Είμαι σπρίντερ 100 και 200 μέτρων".

Ποιο είναι το ατομικό σου ρεκόρ στα 100 μέτρα;

"11.70".

Πρόσφατα όμως είδαμε ότι συμμετείχες στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ και βγήκες πρώτη στα 60 μέτρα; Πώς προέκυψε αυτή συμμετοχή;

"Αγωνίστηκα με τα χρώματα της Κύπρου. Η συμμετοχή μου όμως ήταν εκτός συναγωνισμού. Αυτό που κρατώ είναι ότι πήγα καλά, καθότι αυτή η σεζόν, είναι η πρώτη μου χρονιά που προετοιμάζομαι για κλειστό στίβου".

Η επιτυχία σου στο ΣΕΦ, πιστεύεις ότι θα σου ανοίξει πόρτες σε ελληνικούς συλλόγους;

"Θα το ήθελα πολύ. Στο παρελθόν είχαν γίνει κάποιες επαφές με τον Πανελλήνιο, αλλά το θέμα κόλλησε. Εξαρτάται και ποιος σύλλογος θα με ζητούσε. Εγώ είμαι ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό, για παράδειγμα, δεν θα πήγαινα ποτέ"!

Βλέπω ο πατέρας σου, σού έχει κολλήσει το μικρόβιο...

"Είμαι συνδεδεμένη με την ΑΕΚ και με τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί γεννήθηκα. Δεν θα αλλάξουν ποτέ τα συναισθήματά μου γι' αυτήν!".

Η ΑΕΚ, με την οποία είναι συνδεδεμένη το όνομά σου, λόγω του πατέρα σου, δεν σου έχει κάνει κάποια κρούση;

"Ποτέ, αν και θα ήταν όνειρό μου να φορέσω τα κιτρινόμαυρα! Είναι πολύ δυνατή η ΑΕΚ στον στίβο".

Ποιους αθλητές του στίβου της Ένωσης ξεχωρίζεις;

"Σαφώς τη Βούλα Παπαχρήστου. Είναι εκ των κορυφαίων με διαφορά. Εννοείται και τη Γωγώ Κοκλώνη!".

Ποιοι είναι οι στόχοι σου στον στίβο;

"Ο φετινός μου στόχος είναι να περάσω στον τελικό των 100 μέτρων στους Μεσογειακούς αγώνες στην Τουρκία. Ο μακρινός μου είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 στη Βραζιλία. Ανυπομονώ να επισκεφτώ τη χώρα που γεννήθηκε ο πατέρας μου. Κατάγομαι από εκεί και θέλω πολύ να αγωνιστώ".

Ποιες είναι οι συνθήκες για μια αθλήτρια στην Κύπρο;

Κύπρος βιώνει και αυτή κρίση. Όπως στην Ελλάδα, υπάρχουν περικοπές. Η Ομοσπονδία μας όμως είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Το ίδιο κάνει και ο ΣΕΓΑΣ με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει στην Ελλάδα".

Την ΑΕΚ την παρακολουθείς;

"Σε κάθε παιχνίδι, αλλά τηλεοπτικά".

Έχεις πάει στο ΟΑΚΑ σε κάποιο ματς φέτος;

"Δυστυχώς, δεν τα έχω καταφέρει λόγω των υποχρεώσεών μου. Ο αδερφός μου όμως (Πολύβιος-Παύλος) έχει διαρκείας των οργανωμένων και είναι εκεί σε κάθε ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα