Που είσαι σερ Άλεξ; (VIDEO)

16:39 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 1-2
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Πεντάδα έπιασε η Τότεναμ που πέτυχε σημαντικό διπλό με 2-1 κόντρα στη Σάντερλαντ.

Στο 13' και στο 17' τα σουτ των Παουλίνιο και Φλέτσερ πέρασαν λίγο άουτ, ενώ στο 18' ο Μανόνε έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Χόλτμπι. Στο 27' ο Ντεφό βρέθηκε σε ιδανική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά στο 37' μετά από σέντρα του Σελούτσκα και λάθος του Γιορίς, ο Τζόνσον έκανε το 1-0 για τη Σάντερλαντ. Η Τότεναμ αντέδρασε άμεσα,

καθώς ισοφάρισε στο 43'. Ο Τσαντλί έπιασε την κεφαλιά μετά από φάουλ, η μπάλα πήγε στον Παουλίνιο που από κοντά νίκησε τον Μανόνε.

Η Τότεναμ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και γύρισε το ματς στο 50'. Ο Ντεμπελέ βρήκε χώρο και πήρε τα μέτρα, έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στον Ο'Σει και κατέληξε στα δίχτυα της Σάντερλαντ για το 2-1. Στο 56' το σουτ του Χόλτμπι κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Ντεφό έξυσε το δοκάρι της Σάντερλαντ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Σελούσκα (77' Τζιακερίνι), Ο'Σέι, Μπράουν, κι, Κόλμπακ (67' Κάτερμολ), Λάρσον, Τζόνσον (67' Μπορίνι), Φλέτσερ, Άλτιντορ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Καπού, Ντόουσον, Νόουτον, Ντεμπελέ (73' Σάντρο), Παουλίνιο, Λένον, Χόλτμπι (79' Τάουνσεντ), Τσαντλί (84' Σίγκουρντσον), Ντεφό

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 4-1
Γήπεδο: Άνφιλντ

Τις καλές τις εμφανίσεις συνέχισε η Λίβερπουλ, που επικράτησε με 4-1 της Γουέστ Χαμ και ανέβηκε στην 3η θέση.

Στο 6ο λεπτό ο Σουάρες βρήκε χώρο να σουτάρει, αλλά προτίμησε να δώσει πάσα, κάνοντας λάθος, ενώ στο 10' ο Γιασκελάινεν είπε όχι σε διαγώνιο σουτ του Ουρουγουανού. Η Λίβερπουλ συνέχιζε να πιέζει και στο 17' το σουτ του Χέντερσον, σταμάτησε στο πρόσωπο του συμπαίκτης του, Λουίς Σουάρες, ενώ στο 22' ο Μινιολέ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μαϊγκά μετά από τη σέντρα του Τζάρβις. Στο 40' ο Μινιολέ είπε όχι σε σουτ του Τζάρνις και στο επόμενο λεπτό ο Τόμκις έκοψε σωτήρια τον Στέρλινγκ, αλλά στο 42' οι «κόκκινοι» έφτασαν στο γκολ. Ο Σουάρες έκανε το σουτ, ο Γιασκελάινεν απέκρουσε αλλά η μπάλα βρήκε στον Ντεμέλ και κατέληξε στα δίχτυα της Γουέστ Χαμ. Στο 44' ο Σουάρες αστόχησε ξανά μέσα από την περιοχή, ενώ στο 45+1' το σουτ του Τζάρβις σταμάτησε σε σώματα παικτών της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυνατά στην επανάληψη και στο 50' έκανε το 2-0. Ο Τζέραρντ εκτέλεσε το φάουλ, ο Σακό πήδηξε μαζί με τον Κόλινς και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γιασκελάινεν. Στο 59ο λεπτό ο Γιασκελάινεν είπε όχι σε σουτ του Κουτίνιο, ενώ στο 62' ο Στέρλινγκ αστόχησε από κοντά. Στο επόμενο λεπτό ο Γιασκελάινεν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Στέρλινγκ, ενώ στο 66' ο Σκρτελ με νέο αυτογκόλ μείωσε σε 2-1. Στο 72' η Γουέστ Χαμ είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Μαϊγκά αστόχησε εξ επαφής, αλλά στο 81' η Λίβερπουλ καθάρισε το ματς. Ο Τζόνσον έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Σουάρες με κεφαλιά έκανε το 3-1. Στο 83ο λεπτό αποβλήθηκε ο Νόλαν για σκληρό μαρκάρισμα στον Χέντερσον κι ένα λεπτό μετά η Λίβερπουλ έκανε το 4-1 με νέο αυτογκόλ του Ο'Μπράιεν αυτή τη φορά.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Σακό, Φλάναγκαν (78' Κέλι), Άλεν, Τζέραρντ (56' Λούκας), Χέντερσον, Στέρλινγκ (73' Μόουζες), Κουτίνιο, Σουάρες

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ, ΜακΚάρτνεϊ (57' Ο'Μπράιεν), Κόλινς, Τόμκινς, Νομπλ, Ντιαμέ, Νόλαν, Ντάουνινγκ (46' Τζ.Κόουλ), Τζάρβις (85' Τέιλορ), Μαϊγκά

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΝΟΡΙΤΣ: 0-2
Γήπεδο: Χόθορνς

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Νόριτς που πέτυχε τεράστιο διπλό με 2-0 μέσα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Μπραντ κόντραρε σε αμυντικό της Νόριτς και πέρασε κόρνερ, αλλά στο 12' μετά από κόντρες, η μπάλα στρώθηκε στον Χούπερ που με σουτ έκανε το 1-0 για τη Νόριτς. Στο 18ο λεπτό ο Μουλούμπου έκανε το σουτ, με τον Ράντι να πέφτει και να διώχνει όμορφα, ενώ στο 30' το σουτ του Χούπερ πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 33' η Γουέστ Μπρομ άγγιξε την ισοφάριση, καθώς η κεφαλιά του ΜακΌλεϊ έφυγε λίγο άουτ.

Στο 51ο λεπτό ο Σεσενιό έκανε τρομερή ενέργεια, αλλά όχι και καλό τελείωμα, ενώ στο 63' ο ίδιος παίκτης έκανε το πλασέ από το πέναλτι, με τον Ράντι να διώχνει όμορφα. Στο 75ο λεπτό, το σουτ του Μουλούμπου έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 89' ο Φερ έκανε το τελικό 2-0.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Λουγκάνο, Ρίτζγουελ (46' Μπεραΐνο), Γιάκομπ, Μουλούμπου, Αμαλφιτανό (46' Λονγκ), Σεσενιό, Μπραντ, Ανιτσέμπε (81' Βίντρα)

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Γουίτεϊκερ (89' Μάρτιν), Τέρνερ, Μπασόνγκ, Όλσον, Ρέντμοντ, Χόουσον, Τζόνσον, Φερ, Ελμάντερ (76' Μέρφι), Χούπερ (90' Μπέκιο)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 1-1
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Τις κακές εμφανίσεις στα εκτός έδρας ματς συνέχισε η Σίτι, που κόλλησε στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον κι έμεινε στην 4η θέση.

Στο 6ο λεπτό, το σουτ του Ντέιβις πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 19' η Σίτι άνοιξε το σκορ. Ο Κολάροφ βγήκε όμορφα από αριστερά, έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Αγκουέρο με πλασέ στην κίνηση, νίκησε τον Γκατσανίγκα. Στο 231' ο Ζαμπαλέτα γύρισε την μπάλα στον Αγκουέρο, που δεν βρήκε στόχο αυτή τη φορά, ενώ στο 37' ο Τσέιμπερς αστόχησε από καλή θέση. Τελικά στο 42' η Σαουθάμπτον έφερε στα ίσα το ματς, καθώς ο Οσβάλντο μπήκε από αριστερά έφερε την μπάλα στο δεξί και με όμορφο σουτ, νίκησε τον Παντίλιμον.

Στο 53ο λεπτό ο Παντίλιμον είπε όχι σε προσπάθεια του Ροντρίγκες και στη συνέχεια ο Οσβάλντο αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 59' το σουτ του Ντέιβις δεν ανησύχησε τον Παντίλιμον.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκατσανίγα, Τσάμπερς, Φόντε, Λόβρεν, Σο, Κορκ, Σ. Ντέιβις (90' Ριντ), Γουόρντ-Πρόουζ, Λαλάνα (85' Ραμίρες), Ροντρίγκες, Οσβάλντο (77' Λάμπερτ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Παντίλιμον, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ, Μίλνερ (62' Γκαρθία), Γιαγιά Τουρέ (79' Ντζέκο), Φερναντίνιο, Νασρί, Αγκουέρο, Νεγρέδο (62' Νάβας)

ΣΤΟΟΥΚ-ΤΣΕΛΣΙ: 3-2
Γήπεδο: Μπριτάνια

Σοκ για την Τσέλσι, που ηττήθηκε με 3-2 από τη Στόουκ κι έδωσε την ευκαιρία στην Άρσεναλ να ξεφύγει πολύ στη βαθμολογία αν κερδίσει αύριο την Έβερτον.

Στο 5ο λεπτό ο Σίρλε γύρισε την μπάλα στον Ραμίρες, ο οποίος σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή, αλλά στο 9' η Τσέλσι πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Σίρλε πήρε την μπάλα λίγο πιο κάτω από τα κέντρο, έκανε όμορη κούρσα και με σουτ έγραψε το 1-0. Στο 38' ο Ραμίρες προτίμησε να κάνει κακό σουτ, αντί να δώσει είτε στον Σίρλε, είτε στον Τόρες που έβγαιναν μόνοι τους κι έτσι η Θεία δίκη ήρθε στο 42ο λεπτό. Ο Τσεχ έκανε τραγική έξοδο μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Κράουτς που γύρισε και με πλασέ έκανε το 1-1.

Η Στόουκ έφερε τα πάνω κάτω στο 50', καθώς ο Γουόλτερς έκανε φάουλ στον Αθπιλικουέτα, ο ρέφερι δεν έδειξε τίποτα και ο άσος της Στόουκ γύρισε στον Άιρλαντ που με σουτ έκανε το 2-1. Η Τσέλσι αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε δύο λεπτά μετά. Μετά από εκτέλεση φάουλ, η άμυνα της Στόουκ δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Σίρλε πλάσαρε τον Μπέγκοβιτς για το 2-2. Στο 57' το σουτ του Σίρλε, τράνταξε το δοκάρι της Στόουκ, ενώ στο 67' ο Άιρλαντ έχασε το άχαστο μέσα από την περιοχή. Στο 77' ο Αρναούτοβιτς συνδυάστηκε όμορφα με τον Μουνιέσα, αλλά σούταρε λίγο άουτ, ενώ στο 82' ο Μπέγκοβιτς μπλόκαρε το φάουλ του Λάμπαρντ. Η ψυχρολουσία για την Τσέλσι ήρθε στις καθυστερήσεις, καθώς ο Ετό'ο έχασε την μπάλα στο κέντρο και ο Ασαϊντί με σουτ από αριστερά έκανε το 3-2.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Μουνιέσα, Αρναούτοβιτς, Ενζονζί, Γουέλαν (86' Παλάσιος), Άνταμ (18' Άιρλαντ), Γουόλτερς (84' Ασαϊντί), Κράουτς

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Αζάρ, Ραμίρες, Μίκελ (70' Λάμπαρντ), Μάτα, Σίρλε (70' Ετό'ο), Τόρες (60' Μπα)

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΚΑΡΝΤΙΦ: 2-0
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Τεράστια νίκη με 2-0 πέτυχε η Κρίσταλ Πάλας επί της Κάρντιφ και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σπερόνι απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κάμπελ, αλλά στο 6' ο Πάντσεον έβγαλε τη σέντρα και ο Ζερόμ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Πάλας.

Στο 56' ο Μάρσαλ είπε όχι σε σουτ του Ζερόμ, ενώ στο 58' ο Σαμάκ με τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 2-0. Στο 65' η κεφαλιά του Οντεμβίγκι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στ 70' ο Μάρσαλ απέκρουσε (ίσως και μέσα από τη γραμμή) το πλασέ του Ζερόμ.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουόρντ, Γκάμπιντον, Ντιλέινι, Μόξεϊ (25' Μαριάπα), Ντιγκατσόι, Γιέντινακ, Μπάναν (84' Ο'Κίφι), Πάντσεον, Σαμάκ, Ζερόμ

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Κόκερ, Τέρνερ, Γουίτιγχαμ, Μέδελ, Κάμπελ (68' Κορνέλιους), Κιμ (60' Οντεμβίγκι), Μουτς, Κάουι (46' Νουν), Τεοφίλ-Κατρίν, Τζον

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 0-1
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Η άλλοτε κραταιά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες παρουσιάστηκε ασύνδετη και ανούσια σε ακόμη ένα ματς, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη 2η σερί εντός έδρας ήττα της. Οι «κόκκινοι διάβολοι», έχασαν με 1-0 από τη Νιούκαστλ, έμειναν για 4ο σερί ματς χωρίς νίκη και ο τίτλος δείχνει να έχει χαθεί οριστικά. Ηταν η πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια και 4.231 ημέρες που τους συνέβη κάτι τέτοιο στο σπίτι τους μετά τον Μάη του 2002 (Αρσεναλ 0-1, Μίντλεσμπρο 0-1).

Η Γιουνάιτεντ είχε τον έλεγχο του αγώνα από το 1ο λεπτό και απείλησε αρχικά στο 11', όταν τα διαδοχικά σουτ του Κλέβερλι, σταμάτησαν σε σώματα αμυντικών της Νιούκαστλ. Στο 27' η άμυνα της Νιούκαστλ απομάκρυνε τις σέντρες των Φαν Πέρσι και Γιανουζάι, ενώ στο 42' οι παίκτες του Μόγιες ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Τσικαρίτο στην περιοχή με τον ρέφερι να συνεχίζει τον αγώνα. Παρά την υπεροχή της Γιουνάιτεντ, η Νιούκαστλ ήταν εκείνη που στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, είχε δύο πολύ καλές φάσεις. Αρχικά ο Ντε Χέα είπε όχι σε διαγώνιο σουτ του Ντεμπισί και στη συνέχεια ο Γάλλος έκανε όμορφη σέντρα, με τον κίπερ των «κόκκινων διαβόλων» να βγαίνει και να μαζεύει προ του Ρεμί.

Στο 50ο λεπτό ο Ράφαελ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, αλλά οι Κολοτσίνι και Γουίλιαμσον πρόλαβαν και κάλυψαν τον Φαν Πέρσι, που ερχόταν από το 2ο δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κρουλ είπε όχι σε όμορφο πλασέ του Τσικαρίτο. Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να πιέζει και στο 52' ο Κρουλ αναγκάστηκε σε νέα όμορφη επέμβαση, μετά από βολέ του Γιανουζάι, αλλά στο 63' ήρθε η ψυχρολουσία για τους «μπέμπηδες». Ο Σισοκό έκανε το γύρισμα από αριστερά στο πέναλτι και ο Καμπάιγ με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-0 για τις «καρακάξες». Ο Μόγιες έριξε στο ματς στο 68' τον Ζαχά, εκπλήσσοντας τους πάντες, καθώς ο νεαρός δεν είχε παίξει ως σήμερα σε κανένα ματς και μάλιστα οι φήμες τον θέλουν να διατηρεί δεσμό με την κόρη του τεχνικού της ομάδας. Στο 72ο λεπτό ο Φαν Πέρσι βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, ενώ στο 74' ο Γιανουζάι βρήκε όμορφα τον Ζαχά, που έπιασε το σουτ, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 76ο λεπτό ο Φαν Πέρσι εκτέλεσε όμορφα το φάουλ αλλά ο Έβανς δεν βρήκε σωστά την μπάλα, αλλά στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα ο κόσμος να ξεκινήσει να αποχωρεί πριν από τη λήξη με κατεβασμένα τα κεφάλια.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ (77' Βαλέντσια), Έβανς, Βίντιτς, Εβρά, Νάνι (68' Ζαχά), Τζόουνς, Κλέβερλι (70' Άντερσον), Γιανουζάι, Ερνάντεζ, Φαν Πέρσι

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί (83' Γιανγκά Εμπιβά), Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Καμπάιγ (78' Σο.Αμεόμπι), Τιοτέ, Ανίτα, Σισοκό, Ρεμί, Γκουφράν (57' Μπεν Αρφά)

Keywords
Τυχαία Θέματα